tag springet og udvid din horisont
Livsstil

TAG SPRINGET OG UDVID DIN HORISONT

 

 

 

Nogen gange så henter jeg min inspiration i livet de mærkeligste steder.

Forleden sad jeg og så et afsnit af en af de utallige serier jeg følger med i. Her bliver der snakket om at gøre ting der skræmmer en. Hver dag i en måned ville en af karaktererne gøre noget, som skræmte hende i større eller mindre grad. Det ene var fx at lade sin mobil ligge derhjemme en hel dag.

Det fik mig til at tænke over, hvornår jeg sidst havde gjort noget der skræmmer mig, eller som jeg troede jeg aldrig skulle gøre.

 

 

NY HORISONT

Jeg er normalt typen der har det rigtig godt med vante rammer. Jeg ved ikke om jeg er tryghedsnarkoman. Jeg tror ikke jeg er mere tryghedsnarkoman eller vanemenneske end folk er flest. Jeg trives bare godt med, at gøre det jeg kender og ved jeg kan lide. 🙂

Men når jeg tænker efter, så har i år faktisk været et år, hvor jeg har gjort nogle ting som jeg troede jeg aldrig ville gøre. Det er alt sammen små ting, men alligevel ting, som jeg havde svoret jeg ALDRIG ville bruge tid på.

 

Jeg har sat mig ned og set samtlige udkommet afsnit af ‘Walking Dead’. Noget jeg virkelig havde forsvoret jeg absolut ikke gad. Nu er det en af mine favorit serier.

Jeg blev faktisk lidt bidt af at følge med i Tour de France i år. Igen, what the f?! Den havde jeg ved gud heller aldrig set komme.

Jeg har også set samtlige afsnit af Game of Thrones for nyligt, faktisk så nyligt at jeg så de sidste 3 afsnit i går. Den havde jeg givet en chance for lang tid siden og fandt den utrolig søvndyssende. Nu har jeg så set det hele uden at falde i søvn.

På lørdag venter endnu en oplevelse, som jeg ved gud heller aldrig havde set komme. Den får I mere at vide om efterfølgende. 😉

 

 

DE STORE EVENTYR VS. DE SMÅ

Det er som sagt alt sammen små ting, men efter at have reflekteret lidt over det, så er jeg kommet til den konklusion, at små ting også udvider ens horisont. Det behøver ikke altid være de store ‘farlige’ ting man gør for at skubbe grænser.

Som fx dengang jeg bestilte en flybillet til London, lejede mig ind på et hostel og pakkede to kufferter med de vigtigste ejendele. Jeg havde fået nok af at være jobsøgende herhjemme, så nu ville jeg prøve lykken i London, måske blev jeg, måske kom jeg hjem igen.

Det var ederdurasme nervepirrende og jeg indrømmer gerne at jeg havde lyst til at løbe tilbage til mine forældre i ankomsthallen da jeg stod i security, men jeg tog afsted. Jeg blev i 3 uger, fordi jeg fandt ud af at jeg trives bedst når jeg har mine mennesker lige rundt omkring mig. Men at rejse er til stadighed en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget i mit liv.

Eller som dengang jeg flyttede fra sydsjælland til nordsjælland, ind i en dele lejlighed med 3 mennesker jeg stort set ikke kendte. Det var også en anelse nervepirrende, men hold nu op hvor jeg voksede af den oplevelse.

 

Jeg tror det er vigtigt at vi giver os selv nogle udfordringer gennem livet. Gør nogen ting der skræmmer os eller gør os nervøse. Jeg tror på, at det er det vi vokser af.

Om så det er at forsøge at sætte sig ind i Tour de France reglerne eller flyve alene til London uden en returbillet.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk