søstersolidaritet tak!

SØSTERSOLIDARITET, TAK!

 

 

I går aftes optrådte den møg charmerende Robbie Williams i Vild med Dans. Han sang sin nye single ’Party like a Russian’ og hans charme kørte for fuld skrue som altid.

 

Cana Buttenschøn var den heldige laks, som blev hevet op af stolen og ind på dansegulvet af Robbie Williams for at danse tæt.

Cana har også en blog og begejstret som hun var ’kastede’ hun et lille hurtigt indlæg op på bloggen efter episoden.

 

 

MANGLENDE SØSTERSOLIDARITET

Jeg læste de første par kommentar, hvor kvinder roste Cana for hvor lækker hun så ud og kom med ’klap-på-skulderen’ kommentarer. Og så sneg der sig lige en medsøster ind med et surt opstød.

 

For selvfølgelig kunne man ikke bare glæde sig på Canas vegne og give hende virtuelle high-fives. Ikke alene at have danset med Robbie, men også for at se stanglækker ud imens. Alt sammen på nationalt tv.

Næh nej, der var da lige den her søde medsøster som skulle fortælle Cana hvor tåkrummende pinligt hun synes Cana var. Pinlig fordi hun ikke forlod scenen da Robbie afsluttede den første dans. Cana blev stående og hujede og dansede videre.

 

STOP JER SELV

Her står min hjerne simpelthen af. Først bliver der helt blankt et sekund og så står der røg ud af ørene på mig!

Hvorfor ind i h…..e er det, at man føler det nødvendigt at komme med sådan en kommentar?

Jeg kan simpelthen ikke forstå det. Hvorfor skal man nedgøre Cana i en situation hvor hun deler sin overraskelse og fniser tøset over at have danset med selveste Robbie Williams?

 

Jeg er så enormt træt af disse typer mennesker! Hold jeres negative, usympatiske og ligegyldige kommentarer for jer selv! I har ret til at mene hvad I vil, men hvorfor er det lige I mener at have ret til at ytre den?

 

Kan vi ikke tage at blive enige om, at hvis man ikke har noget pænt eller konstruktivt at tilføje så holder man sin mund lukket?

Lad os dog for fanden løfte hinanden op og ikke pille hinanden ned, tak!

 

 

Læs Cana’s eget blogindlæg på: canabuttenschon.dk

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *