nullermænd #3 | efterårstanker
Nullermænd

NULLERMÆND #3 | EFTERÅRSTANKER

 

 

 

Nu har det jo ikke lige været den mest varme juli måned i Danmark. Det er som om efteråret bare har kørt på siden oktober sidste år.. 😉

Det gør, at jeg har masser af tid til at sidde og tænke mærkelige tanker.

 

PÅ DET SENESTE;

 

  • Har jeg funderet over sammenfaldet mellem danskeres valg af tøjfarve og farven på vores biler. Der er ualmindelig mange sorte, hvide og grå biler på de danske veje! Kunne vi ikke forsøge at spice det lidt op?

 

  • Har jeg undret mig over, hvorfor jeg får en mærkelig lyst til at larme så meget som muligt, så snart jeg bliver alene i en stillekupe. Det er som om det giver mig en trods følelse. Er det bare mig der har det sådan?

 

  • Har jeg spekuleret over om det er muligt at leve af chokolade. Jeg er klart fan af muligheden. Jeg er indstillet på at spise varieret, men heldigvis er der jo mange udgaver af chokolade. 😉

 

  • Har jeg undret mig over hvorfor nærmest hele Danmark (inklusiv mig selv) synger med på ‘Despacito’ når nu vi ikke fatter en bjælde af hvad der bliver sunget? Det er lidt ligesom da alle sang; “Voulez vous coucher avec moi ce soir? Voulez vous coucher avec moi?” for senere at finde ud af at vi reelt set gik og spurgte fremmede mennesker om de ville knalde.

 

  • Har jeg funderet over, hvordan der ikke findes et værktøj, hvor man kan kopierer spillelister fra en udbyder til en anden på mobilen. Jeg er ikke fan af at sidde og hente 300+ sange igen..

 

  • Har jeg undret mig over hvordan jeg eksisterede før jeg begyndte at lave bullet journal? Jeg tracker nærmest ALT i den bog, hvordan har jeg formået at rumme alt det oppe i hovedet før?

 

  • Har jeg spekuleret over hvad det er der gør, at jeg stadig kan grine hysterisk af ‘Friends’? Jeg har set den serie så mange gange at jeg nærmest kan dikterer samtlige replikker før de bliver sagt. Alligevel kan især Chandlers humor, Ross’ ansigtsudtryk og Joeys dumhed få mig til at skrige af grin – hver gang!
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk