Nullermænd #2 | de virkelig støvede
Nullermænd

NULLERMÆND #2 | DE VIRKELIG STØVEDE

 

 

 

Min hjerne har produceret endnu en omgang nullermænd. Be prepared, de er virkelig støvet.

 

PÅ DET SENESTE;

 

  • Har jeg spekuleret over, hvorvidt peel off ansigtsmasker kan anvendes på benene, så mine ben kan få pænere hud? Jeg har tænkt mig at forsøge.

 

  • Har jeg undret mig over, hvor i alverden alle de nullermænd, der dukker op så snart støvsugeren er sat tilbage i skabet, dog har gemt sig henne? Jeg har jo lige flittigt og højt skrålende støvsugede hele lejligheden? Jeg kommer til at tænke på Eddie Izzard og hans strømpe vits, hver gang. Bedst som man tror man har alt snavsetøjet i maskinen og tromlen så småt begynder at dreje rundt, ja så opdager man en enlig strømpe under sengen. Hvilket i øvrigt minder mig om, at jeg for en uges tid siden havde en genforening med en strømpe, som jeg  troede var ofret til strømpe guderne. Den var så glemt i vaskeriet og har hængt 6 måneder på knagen bag vaskeriets dør, som jeg ALDRIG lukker. Så var det, at der pludselig var gennemtræk, og taaadaaa!

 

  • Har jeg funderet over, hvorvidt andre mennesker snakker med sig selv oppe i deres hoved? Eller er det kun er mig der gør det? Hvis I gør er jeg nysgerrig på, at høre om de også er sprogspader i den situation? For det er tydeligvis ikke kun når ordene kommer ud af min mund, at de falder uheldigt ud.

 

  • Har jeg spekuleret over, hvad der får designere til at tro, at når man laver shorts til tykke mennesker, ja så skal benene være stort set lige så brede som taljen? Undskyld mig, jeg har måske nok småfede lår, men SÅ store er de altså heller ikke!

 

  • Har jeg spekuleret i om jeg bare skulle flytte ind i en Søstrene Grene butik. Det ville være langt nemmere end at blive ved med at skulle bærer alle deres vare hjem, hver gang de sender nyt katalog på gaden.

 

  • Har jeg undret mig over, hvorfor jeg aldrig har fået sparet penge sammen til en Marshall bluetooth højtaler. Så begyndte jeg at tælle sammen hvor mange penge jeg har brugt på kaffe og Søstrene Grene vare. Så gav det hele pludselig mening. Ups.
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk