NULLERMÆND #9 | FINURLIGHEDER
Nullermænd

NULLERMÆND #9 | FINURLIGHEDER

NULLERMÆND #9 | FINURLIGE TENDENSER

 

 

Verden er i sig selv et ret finurligt sted og jeg tilføjer mine egne finurligheder ved at være det mærkelige væsen jeg er.

De bedste finurligheder fra den sidste måned får I lige her;

 

 

  • Jeg har nu flere gange taget mig selv i, at lave ansigter af min telefon når jeg leder efter en smiley. Hver gang jeg skal finde en af de her famøse gule smiley ansigter, så blinker jeg fx hvis jeg leder efter den smiley der blinker. But why?

 

 

  • Jeg har allerede taget mig selv i, at jeg indretter skrivebordet, når jeg møder ind på arbejde i min virksomhedspraktik. Kaffen til højre, sammen med alle mine papir. Vand, kalender, nøgler og alt mit andet skidt til venstre. Foran tastaturet har jeg en notesblok, en post-it blok og en kuglepen. Der er ikke gået 3 uger endnu og jeg har allerede fået en vane.

 

 

  • Forleden hjalp min far mig med at sætte lamper om i min spisestue. Det var fantastisk at få hjælp til for jeg var ikke helt stolt ved at lege med strøm alene. Nu er jeg dog ret sikker på, at jeg fremover godt selv kan finde ud af det. Måske endda så meget, at jeg får taget mig sammen til at færdiggøre det min far og jeg har startet. 😉

 

 

  • Jeg er 32 år, men forleden dag da jeg fik ondt i maven og måtte blive hjemme under dynen, der ringede jeg lige til min mor for at høre hende sige, at det var synd for mig. 😉 Bliver man nogensinde for gammel til at have brug for mors omsorg?

 

 

  • Jeg har indset, at der virkelig er stor forskel på, accenten i vores lille land. Forstå mig ret, jeg var godt klar over at der er forskel fra sjælland til fyn og til jylland. Accent forskellen er dog større end det. Ja ja, jeg lærer spændende ting gennem min virksomhedspraktik.

 

 

  • Jeg har fx også lært at nordjyder er virkelig rolige og positive mennesker. De tager virkelig ikke tingene særligt højtideligt. Måske man skulle overveje at emigrere. 😉

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk