NULLERMÆND #8 | SYGDOMSTANKER
Nullermænd

NULLERMÆND #8 | SYGDOMSTANKER

NULLERMÆND #8 | SYGDOMSTANKER

 

 

Jeg gik i seng onsdag aften med irritation i næsen. Torsdag morgen vågnede jeg med en forkølelse. Jamen tak for det kære univers… Dagene lige siden er blevet brugt på sofaen under dynen. I den forbindelse fik jeg en masse tanker, som jeg nu har samlet sammen i dette indlæg.

Selv tak. 😉

 

 

NULLERMÆND FRA EN SYGDOMSRAMT HJERNE;

 

  • Jeg er meget stolt over at kunne meddele jer, at jeg på under 12 timer har tømt 8 pakker kleenex. Jeg troede ikke det var muligt, men mine bihuler er tydeligvis ude på at slå en eller anden form for rekord.

 

  • Bedst som jeg troede, at det ikke var muligt for min næse at blive rødere, så steg den lige til en mørkere nuance. Hvis Rudolf kunne se den, ville han være misundelig.

 

  • Jeg får åbenbart en ustyrlig lyst til te når jeg er syg. Som om te gør den mindste forskel? Måske hvis jeg havde ondt i halsen og tilføjede en skefuld honning. Mod forkølelse tænker jeg dog, at virkning er ikke eksisterende.

 

  • Jeg kan yderligere informere jer der ikke er vante tedrikkere om, at te render ualmindeligt hurtigt gennem systemet. Jeg har tisset ofte end hvad der burde være menneskeligt muligt, når man ikke har født nogle børn endnu.

 

  • Jeg har også fundet ud af, at jeg har en skade fra at arbejde i institution i så mange år. Jeg spritter mine hænder af, hver gang jeg har pudset næse i håb om ikke at smitte mig selv… Ja… Vi lader den bare stå der…

 

  • Et Norsk Næsehorn, altså sådan et til at skylle næsen med forstås, er alletiders opfindelse når man er tilstoppet og ens pande føles som om den er ved at sprænges af ophobet snot.

 

  • Ingefærshots er underligt nok stærke, men de smager slet ikke så grimt som jeg havde frygtet.

 

  • Jeg duer ikke til at være syg. Jeg bliver enormt ynkelig, utålmodig og irritabel. Faktisk så tror jeg, at jeg er en blanding af mand og kvinde når jeg bliver syg.

 

  • Og så kan jeg konkluderer, at ja; sygdom kommer altid på det mest ubelejlige tidspunkt. Hvorfor?

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk