mit pinlige møde med alarmer
Personligt

MIT PINLIGE MØDE MED ALARMER

Igår sad jeg og læste ‘en kvindes tilståelse’ på Cana Buttenschøns blog.

Her fortæller kvinder deres pinlige hemmeligheder. Jeg kan varmt anbefale at læse dem hvis I trænger til et godt grin.

Personligt har jeg også et par pinlige historie med i bagagen. Jeg vil ikke sige, at jeg er en af de uheldige typer som det altid går galt for. Hvorom alting er, så får jeg alligevel sagt eller gjort dumme ting nogen gange.

En af de sjoveste episoder har jeg besluttet mig for at dele med jer. Episoden er ca. 5 år gammel, så jeg er kommet mig over de værste traumer. 😉

 

 

SHOPPINGTUR

Min mor og jeg var taget på shopping i Næstved stor center og som de fleste andre kvinder på shopping, så skulle vi selvfølgelig kigge på tøj.

Vi går i H&M og snuser rundt blandt alle hylderne. Jeg ender med at finde noget jeg helt klart må eje og stiller mig i kø. Efter at have betalt går vi mod udgangen.

Da vi går igennem lyder alarmen og jeg kigger mig rundt for at se hvad der sker. Der er kun min mor og jeg ved indgangen. Jeg har set at ekspedienten har pillet alarmerne ud, så antager bare at det er en fejl og går videre ud i centeret.

 

Efterfølgende er min mor og jeg inde i en tøjbutik, hvor jeg på et tidspunkt har arbejdet. Da vi går ind lyder alarmen. Jeg tjekker derfor for en sikkerheds skyld mit tøj fra H&M. Der er ingen glemte alarmer.

Da jeg lidt efter går ud af butikken sammen med min mor lyder alarmen igen. Jeg slår det hen, for jeg ved at alarmen er enormt følsom og har flere gange prøvet at den går i gang uden, at der er en eneste kunde i butikken.

 

 

OPKLARINGEN

Efter at have været rundt i hele centeret beslutter vi os for at gå i Bilka. Vi snuser rundt mellem hylderne og spiser også frokost på Bilkas bistro.

Vi daffer til sidst mod kasselinjen og kommer hen til en kasse hvor der sidder en ung fyr omkring de 17 år.

Jeg står før min mor og da jeg skal gå til enden af båndet for at pakke mine vare lyder alarmen. Den søde unge mand, køre det tøj jeg har købt igennem en gang til for at slå alarmen fra. Det viser sig dog, at det ikke er tøjet der får alarmen til at hyle op – det er mig.

 

Den unge mand ser meget forlegen ud da han forklare, at han er forpligtet til at ringe efter vagten. Jeg beroliger ham ved at sige, at det selvfølgelig er helt okay.

Imens vi venter på vagten går min mor og jeg i gang med detektivarbejdet. Noget må jo for fanden udløse alle centerets alarm systemer. Min mor spørger om jeg har noget med mig, som er købt i en af butikkerne i centret eller i Bilka.

Jeg vender bunden i vejret på min taske og her får alle mænd i køen svaret på, hvad kvinder slæber rundt på, for ud falder både tamponer, bind, læbepomade, make-up og alverdens andet lort.

Og så min pung. Bingo! Den er sgu da købt i Bilka. Jeg gennemsøger den for at se om der sidder en glemt alarm, men nej..

 

Min mor foreslår behjælpeligt om det kan være noget af mit tøj. Jeg gennemgår alt mit tøj i tankerne.

Blusen er købt på nettet, mine leggings sidder der ikke nogen alarm i og heller ikke mine sko. Min BH ved jeg, at der heller ikke sidder nogen alarm i for de er så store, så man ikke ville have overset den. Pludselig slår det mig; min trusser.

Det er da trusser købt i Bilka, hvor alarmen er syet ind i str. mærket. Jeg vender mig om mod min mor og begynder at grine.

“Ehm, jeg tror sgu det er alarmen i mine trusser jeg har glemt at klippe ud.” Jeg stikker hånden ned i lindingen af min trusser og ganske rigtigt; der sidder alarmen. Jeg kan ikke lade vær med at grine for det er simpelthen kun sådan noget der sker på film. Min mor står også og fniser bag mig og den stakkels fyr der sidder i kassen er totalt rød i hovedet.

 

HUMOR FREM FOR ALT

Vagten kommer endelig frem og kigger strengt på mig. Jeg fortæller ham små fnisende, at jeg har opklaret mysteriet og forklarer ham, at det er en alarm i mine trusser som jeg har glemt.

Tilbyder ham kækt, at han gerne må kigge efter, men det er han ikke så interesseret i. Han vælger at tro på, at jeg fortæller sandheden og min mor og jeg får lov at forlade Bilka og centeret uden yderligere problemer.

 

Toppen af min pinlighed blev taget af, fordi det var så sjovt, men lad mig alligevel understrege at jeg ALDRIG siden har glemt at fjerne en alarm. Godt nok burde den være slået fra ved kassen i sin tid, og den burde også have været afgået ved døden under vask, men nej. Det var en ihærdig lille satan, som gjorde sit job.

Om ikke andet så lidt forsinket. 😉

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk