Mine 3 største fobier
Udfordring

MINE 3 STØRSTE FOBIER

Jeg skrev om min største frygt i starten af denne udfordring. I dag får I mine 3 største fobier.

Mine fobier er ikke så meget anderledes end de fleste, men én er alligevel ret mærkelig. Here we go;

 

MIN FOBIE FOR EDDERKOPPER

Jeg synes edderkopper er mega klamme! Det er ikke sådan, at jeg ikke kan være i et rum hvor der er en edderkop, men jeg er ikke vild med det.

De skal ikke være tæt på mig, de skal ikke bevæge sig og jeg skal helt sikkert ikke røre dem på NOGEN måde. Heller ikke når de er døde og de skal fjernes med et stykke papir. Jeg gør det ikke!

Min fobie var større da jeg var yngre. Da jeg begyndte at arbejde i institution, der indså jeg hurtigt at jeg måtte gemme min egen fobie væk, så jeg ikke gav den videre til børnene. Børn er naturligt nysgerrige på verden og hvorfor få dem til at frygte noget de reelt set ikke behøver at være bange for her i lille Danmark?

 

MIN FOBIE FOR HØJDER

Jeg har utrolig dårlig balance. Det har jeg sådan set altid haft, hvilket gør, at jeg har det bedst med begge fødder på jorden. 😉

Jeg har det rigtig stramt med at kravle på stiger, gå op af stejle trapper og generelt set bare med at være højt oppe.

 

MIN FOBIE FOR FUGLE

Se det her er hvor det bliver underligt. Jeg ved ikke helt hvornår den her fobie kom. Jeg husker ikke at have haft den som barn, men jeg har haft den hele mit voksenliv. Tænker, at den måske er kommet i mine teenageår.

Jeg synes fugle er klamme, urene væsner som helt ærligt bare skal smutte pænt langt væk fra mig. De er fine på afstand, de er fine når de fløjter, men når de når op over gråspurv størrelse så skal de bare skride langt væk.

Fuglefjer og fugleklatter. Adr!

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk