MAN KAN IKKE TAGE LANDET UD AF PIGEN
Livsstil

MAN KAN IKKE TAGE LANDET UD AF PIGEN

MAN KAN IKKE TAGE LANDET UD AF PIGEN
AMALIENBORG I SOLNEDGANG
   

For 5 år siden flyttede jeg til Nordsjælland. Dengang var det til Farum i en lejlighed på 129 kvm, som jeg delte med 3 andre. Det varede i 9 måneder og derefter landede jeg på Amager.

Nu er den lejlighed opsagt, stort set alt hvad jeg ejer er pakket, flyttet og bliver nu opbevaret i et lagerrum. Jeg siger farvel til Amager, til København og vender hjem til mine rødder.

   
NÅR LIVET SLÅR EN KOLBØTTE

Idéen om at flytte tilbage til landet er ikke en idé der er opstået pludseligt. Faktisk har jeg leget med tanken i halvandet år.

I mange år før og efter jeg flyttede til København, der følte jeg en frihed, hver gang jeg landede i København. Jeg synes det var hyggeligt at besøge mine forældre, men efter nogle dage, så havde jeg fået nok af landet.

Det sidste halvandet år har det ændret sig. Jeg har ikke haft den samme længsel efter København efter nogle dage på landet. Ikke at jeg var ked af at vende tilbage til København, men jeg må indrømme at jeg nød roen på landet.

Samtidig så begyndte jeg også at se, hvordan alderen indhentede mine forældre og jeg var ikke glad for, at være så langt væk fra dem. Jeg ville gerne være tættere på, hvor jeg kunne hjælpe dem noget mere. Der var bare det i det, at man ikke bare lige flytter. Først og fremmest skal man have et sted at flytte hen.

Og så slog livet pludselig en kolbøtte for 2 måneder siden.

Da min mor døde blev det jeg frygtede mest en realitet; tiden løb ud før jeg fik flyttet. Det tog mig omtrent 1 time at tage beslutningen om, at jeg ikke skulle tilbage til København. Jeg skulle hjem. Hjem til min far, hjem til familien, hjem til der hvor jeg kommer fra.

 
MAN KAN IKKE TAGE LANDET UD AF PIGEN
EFTERÅR PÅ LANDET
 
FARVEL TIL LORTEØEN

For at være sikker på, at jeg ikke tog en beslutning baseret på sorg, så satte jeg mig ned og lavede den berømte for og imod liste. Det faldt ud med langt flere for end imod.

Jeg har boet hos min far siden min mor døde og jeg har ikke fortrudt, at jeg tog det valg. Det har føltes rart at være tilbage til mine rødder, jeg nyder at jeg kan se min familie langt mere og jeg nyder roen.

Jeg har heller ikke følt det sørgmodigt at pakke min lejlighed ned eller sige farvel til den. Amager har givet mig så mange fantastisk minder med i rygsækken og jeg vil altid have en kærlighed til lorteøen og til København. Det var der jeg fandt mig selv.

Men man kan måske nok tage pigen ud af landet, men man kan ikke tage landet ud af pigen. 🙂

  Jeg er sikker på der vil være tidspunkter, hvor jeg savner at kunne handle efter kl. 20, at jeg kan få kaffe på hvert gadehjørne og at man kan gå til det meste på under 5 minutter.

Men jeg glæder mig nu også til, at jeg kan flytte ind i et lille rækkehus her på landet. Købe mig en hund og evt. anskaffe mig en kat og nyde naturen der er lige uden for vinduet.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk