kys det nu det satans liv

KYS DET NU DET SATANS LIV

 

 

Er jeg usund fordi jeg spiser chokolade på en mandag? Er jeg kedelig hvis jeg bruger fredag aften på sofaen, tæt omslynget med min dyne og en serie på tv’et?

 

 

LYT TIL KROPPENS SIGNALER

Jeg skrev for lidt tid siden et blogindlæg om hvordan det ændrede mit liv at få at vide at jeg er særligt sensitiv.

Efterfølgende har der ligget et kæmpe arbejde i at lærer mine grænser at kende og forstå mine egne behov. Som 28-årig var jeg faktisk ikke særligt klar på hvad jeg kunne rumme og overskue. Indtil da havde jeg brugt ufattelig meget energi på at forsøge at være som alle andre.

Jeg har i den forbindelse øvet mig rigtig meget i at forsøge at lytte til min krops signaler. 2016 har især været et år hvor jeg har brugt rigtig meget tid på at se indad og at stoppe op og tænke efter.

 

Jeg er holdt op med at spise efter et ur, men venter med at spise til jeg er sulten. Hvem har egentlig ret til at bestemme at frokost er kl. 12 hvis min mave først er sulten kl. 13?

Jeg spiser det jeg har lyst til og er ikke længere så fastlåst i, hvilke madvare der hører morgenmad, frokost eller aftensmad til. Hvis jeg har lyst til havregrød til frokost, så er der nok en grund til det. Så længe jeg stadig spiser varieret og fornuftigt ser jeg ikke problemet.

 

 

FÅ DIN SJÆL TIL AT DANSE

Jeg er også blevet langt bedre til at forstå hvad der gør min sjæl glad. Kreative sysler har altid været mit fristed. Som barn tegnede jeg utroligt meget og det er jeg begyndt at tage lidt op igen.

Desuden er jeg begyndt at lære at hækle. Jeg hygger mig med min malebog fra Millie Marotta og så er jeg faldet for Bullet Journal ideen. Bullet Journal ideen taler også til mit behov for at planlægge og have styr på tingene, så det er win win.

 

Jeg er begyndt at have fokus på hvad det er der gør mig glad istedet for mine begrænsninger. Livet bliver bare så meget sjovere hvis man fokuserer på det positive.

Jeg vil smile over livet!

Derfor havde jeg også høretelefoner på for lidt siden da jeg ordnede vasketøj nede i min boligbloks vaskeri, mens jeg dansede rundt til en af min yndlingssange.

 

 

‘MIG-TID’

En anden ting jeg har lagt mærke til er kommet snigende, er modet til at være tosset. Jeg er ikke nær så bange for at te mig tosset mere – helt ærligt hvad tror I der var sket hvis en af mine naboer var kommet ned? Måske havde jeg nok følt mig lidt tosset lige i et par sekunder, men for dælen da, mon ikke bare min nabo havde fået et smil på læben af at se mig danse rundt i min egen verden?

 

Mig-tid har fået en anden karakter for mig nu. Førhen betød det at jeg spærrede mig inde i flere dage, indtil jeg havde overskud til at se verden i øjnene igen. Nu betyder det fx at danse rundt i vaskekælderen, at spise chokolade på en mandag eller ligge på sofaen en fredag.

 

Så ser I en eller anden danse kejtet rundt i Københavns gader eller måske nede i Jeres vaskekælder, ja så er det nok bare mig der holder mig-tid. 😉

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *