KONTAKT OG SAMARBEJDE

kontakt og samarbejde
KOM I KONTAKT SOM LÆSER

Som læser, kan du altid komme i kontakt med mig ved at skrive en kommentar til et af mine indlæg. Jeg sætter altid stor pris på at høre din mening. Du er også mere end velkommen til, at tage kontakt til mig via sociale medier. Jeg er fx at finde på bloggens facebook eller min instagram.

Sidder du og brænder inde med et spørgsmål til mig, som du ikke ønsker at dele med andre læsere, så er du velkommen til at sende mig en mail via formularen til højre. Det samme gælder, hvis du har en kommentar til bloggen eller et indlæg, som du synes er for personlig.

Ligeledes er du velkommen til at sende mig en mail, hvis du har forslag til forbedringer eller forslag til kommende indlæg. Jeg er altid interesseret i, at høre hvad du, som læser, har at sige.

KOM I KONTAKT SOM SAMARBEJDSPARTNER

Repræsenterer du et firma, som har interesse i et fremtidig samarbejde, fx i form af sponsoreret indlæg eller reklame på bloggen, så send mig venligst en mail i formularen til højre, så vi kan snakke nærmere omkring et evt. samarbejde.

Er du en blogger kollega, som har en god ide til et kommende samarbejde, fx. i form af gæsteindlæg, interview eller noget helt tredje, så send mig hjertens gerne en mail.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk