knæk cancer

KNÆK CANCER

I denne uge er det Knæk Cancer uge og det vækker en underlig blanding af følelser i mig.

Jeg har mistet mennesker jeg elskede til kræft og jeg har set hvordan de langsomt blev nedbrudt. Det er noget af det værste i verden – at se lyset, håbet der slukker i deres øjne.

 

SYGDOMMEN SKAL HAVE ET SPARK I RØVEN

Vi er simpelthen nødt til at sparke cancer så hårdt i røven (undskyld mit franske), at vi får udryddet den forbandede sygdom. Ingen mennesker fortjener at komme herfra på den måde og ingen fortjener at se deres kære forsvinde – nogen længe før de trækker vejret for sidste gang.

 

Der er mange måder at støtte forskningen på og særligt i denne uge. Jeg har lavet en liste over nogle af de måder hvorpå du kan gøre en forskel:

  • Køb ‘knæk-cancer’ blomsten – den koster 25 kr og kan købes i de fleste dagligvare forretninger, kiosker og hvor du ellers køber dit ugeblad.
  • Køb ‘knæk-cancer’ t-shirten på boozt.com – den koster 249 kr hvoraf 100 kr går til knæk cancer. Den findes i 2 designs, begge af Helena Christensen.
  • sms KNÆK til 1277 og du støtter med 150 kr.
  • Send et valgfri beløb via mobilpay/swipp til 1234

 

 

På lørdag løber det store ‘knæk-cancer’ show af stablen hvor der også vil være rig mulighed for at støtte forskningen.

Hvis du vil vide mere om hvad du kan gøre så kan du læse om det lige her.

 

Dette indlæg er dedikeret til min dejlige faster og hendes mand, min dejlige onkel, som begge tabte kampen mod kræften. Savnet er bestandigt, men heldigvis er minderne det samme! <3

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *