kan instagram blive en energikilde?

KAN INSTAGRAM BLIVE EN ENERGIKILDE?

Instagram som energikilde? Ja, den er god nok.

Tidligere har jeg skrevet om sociale medier og deres skyggeside. Der er dog også en anden side, som jeg synes er værd at snakke om.

 

 

TÆNK OVER HVEM DU FØLGER

For et halvt års tid siden besluttede jeg mig for, at rydde op på min Instagram.

Jeg oplevede tit, at jeg blev irriteret over nogle af de ting, der dukkede op i min nyhedsfeed. Jeg oplevede også, at jeg følte mig utilstrækkelig. Jeg følte ikke, at jeg levede op til normen, når jeg så billeder af folk der trænede hver dag, boede pletfrit og altid virkede til at have overskud.

 

Så var det, at det slog mig; “hvorfor følger jeg egentlig de her personer, hvis det får mig til at tænke negativt om mig selv?”

 

Jeg satte mig ned og tænkte over, hvilke ting jeg gerne vil forbedre i mit liv og hvilke ting jeg bliver inspireret af. Bagefter sorterede jeg de Instagram profiler fra, som ikke gav mig lige præcis dét.

Og hold da op en forskel det har gjort!

 

 

INSTAGRAM GAV MIG EN POSITIV TANKEGANG

Nu følger jeg blandt andet rigtig mange skønne kvinder, som alle, på hver deres måde, er fortalere for at vi skal elske os selv og vores kroppe som vi/de er.

Det er noget jeg selv arbejder rigtig meget med og derfor inspirerer disse kvinder mig utrolig meget.

Jeg er begyndt, at se min krop i et helt andet lys, som giver mig overskud og glæde. Min tankegang er ganske enkelt blevet ændret radikalt, hvilket også har givet mig lysten til selv at sprede krops positivitet.

 

 

JEG BLIVER INSPIRERET

Jeg følger også flere mad-profiler, især vegetariske. Det gør jeg, fordi jeg rigtig gerne vil have inspirationen til lækre retter, der automatisk indfører flere grøntsager i min kost og som giver mig proteiner fra andet end kød.

Her er det samtidig vigtig at holde for øje, hvilke profiler du følger. Jeg har bevidst valgt at følge profiler, som ikke taler om motion og sund kost, men ganske enkelt har fokus på lækker mad, der indeholder de næringsstoffer kroppen har brug for.

Det er et bevidst valg fra min side, fordi jeg ikke ønsker, at føle dårlig samvittighed over det mad jeg spiser eller ønsker, at forbinde mad med vægttab, motion eller noget andet.

Jeg arbejder hårdt på, at ændre mit forhold til mad, hvilket for mig betyder, at jeg skal lære at lade mad være nøjagtig det det er; en kilde til kroppens trivsel.

For jer kan det måske give rigtig god mening at følge netop de profiler jeg vælger fra, og det er pisse fedt, hvis det er perfekt for jer. Jeg prøver ikke at gøre noget mere rigtig end andet. Jeg forsøger kun at understrege, at du skal gøre det der føles rigtig for DIG.

 

Ud over ovenstående, så følger jeg også mine yndlings musikere og en del kreative profiler. Jeg elsker, at blive inspireret til kreativ udfoldelse. Selvom jeg ikke kan spille på et eneste instrument, så bliver jeg alligevel inspireret af at følge mine yndlings musikere, fordi de er kreative sjæle, som ser på verden ligesom jeg. Lidt skævt, i mønstre og kærligt.

 

BRUG TRENDEN FORNUFTIGT

Det er værd at bemærke den skræmmende indflydelse sociale medier har på vores hverdag, men det er så sandelig også værd at bemærke, hvor positiv en indflydelse de kan have, hvis vi forstår at bruge dem rigtigt.

Sociale medier er en stor del af vores hverdag nu og jeg tænker at de er her for at blive. Så lad os lære, at bruge denne trend fornuftigt.

 

Derfor opfordrer jeg til, at I gå jeres facebook, instagram og andre sociale medier igennem. For hvorfor fylde livet med noget negativt, når man kan fylde det med så meget positivt i stedet? 🙂

 

kan instagram blive en energikilde?

 

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *