JEG ER IKKE KUN MIN KROP
Personligt

JEG ER IKKE KUN MIN KROP

For noget tid siden, sad jeg en aften og savnede en kæreste, så jeg besluttede mig for at aktivere min online dating profil og se om der var nogle mænd der var potentielt kæreste materiale. 🙂

Jeg støtte meget hurtigt på en af de mænd, som har behov for at skrive; “jeg tænder på store kvinder”. Øjeblikkeligt mærkede jeg et stik i hjertet og en irritation der voksede med lynets hast. Jeg lukkede min dating profil igen og besluttede mig for at forblive single.

 

JEG ER IKKE KUN MIN KROP

JEG TÆNDER PÅ…

Jeg har før fået disse typer af henvendelser. Faktisk vil jeg påstår at hver 10. henvendelse jeg får har den ordlyd eller noget der minder meget om.

Førhen troede jeg, at det handlede om min egen usikkerhed på min krop. For det gør ondt at få udpeget noget ved en selv, som man ikke er glad for. Det er samtidig også at udpege noget, som jeg har lært at jeg skal skamme mig over.

Jeg kan ikke nægte, at der er en snert af det i det, men det er gået op for mig, at det i langt højere grad handler om noget helt andet. Det der i langt højere grad provokerer mig er, definitionen af mig ud fra mit udseende.

 

Jeg kunne da aldrig finde på at skrive til en; “Hej. Jeg tænder på en fyr med lidt elskovshåndtag og en god mås. Skal vi skrive?” For mig signalere det, at man er fuldstændig ligeglad med hvad der er inden i personen.

Vi kan vel alle sammen blive enige om, at hvis man tager kontakt til nogen på en dating side, så er det fordi der er noget ved udseendet der har fanget ens interesse.

 

UDVIS RESPEKT

Jeg synes det enormt respektløst. Jeg er ikke bare min krop, jeg er så meget mere end det.

Jeg har ikke behov for at vide at du har kategoriseret min krop og mig. Lad vær med at gøre den til en genstand.

 

Det er helt fair, at du har taget kontakt til mig, fordi der er noget ved mit udseende der har fanget din interesse. Jeg er bare ikke interesseret i at vide hvad det er. Jeg er mere interesseret i, at du forsøger at finde ud af hvad jeg indeholder som menneske og så kan du derfra vurderer, hvorvidt du gider at bruge mere tid på mig.

 

Min krop er min og den er KUN mit hylster. Den er som den er, fordi den person jeg er, bor i den. Jeg er et helt menneske; krop og sjæl.

Udvis respekt for det!

 

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk