indlæg nr. 100 - gør bloggen bedre
Personligt

INDLÆG NR. 100 | GØR BLOGGEN BEDRE

Det her er indlæg nr. 100! Det synes jeg altså er lidt vildt… Nr. 100 – wow!

Jeg elsker at blogge, jeg elsker det kreative outlet, som bloggen er for mig. Jeg elsker at skrive og jeg forsøger på bedste vis at komme op med interessante indlæg, som også afspejler mig som person.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i perioder har følt mig lidt fantasiløs, men i  sensommeren og efteråret i år har det at blogge følt mere naturligt end nogensinde før.

 

INSPIRER MIG

Jeg er begyndt at drømme om, at leve af at skrive. Både her på bloggen, men også i form af freelance arbejde og så drømmer jeg om at skrive en bog.

Hvad der er rigtig vigtigt for mig er, at jeg skriver indhold, som ikke kun giver mening for mig. Det skal være interessant at læse med. Så derfor kære læsere, så er dette indlæg jeres.

Jeg vil rigtig gerne vide, hvilke typer indlæg I finder spændende at læse! Hvad er det for nogle indlæg, som er interessante? Hvilke indlæg sætter tanker i gang? og hvilke indlæg kunne I dermed godt tænke jer flere af fremover?

Måske nogen af jer sidder med nogle gode ideer til indlæg? Så kom endelig med dem! Så skal jeg se om jeg kan sætte mit personlige twist på dem. 😉

 

Jeg vil gerne gøre bloggen endnu bedre fremadrettet, men det kan jeg kun hvis I hjælper mig! Derfor vil det være en kæmpe hjælp, hvis I enten skriver til mig på facebook eller her på bloggen. Enten som kommentar eller privat – det er helt op til jer. 🙂

 

Til sidst vil jeg gerne sig jer tak. Tak fordi I læser med, kommenterer og deler! Det betyder meget mere end I aner! Så tak til og for jer kære læsere! <3

 

 

I kan følge bloggen både på facebook og bloglovin’ så I altid er opdateret på nyt indhold. 🙂

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk