DATING | DRØMMEMANDEN

DATING | DRØMMEMANDEN

Jeg har før skrevet om dating her på bloggen. Jeg har stillet spørgsmålstegn til, hvordan den ægte kærlighed føles og jeg har brokket mig over nogle mænds tilgang til at score.

Nu tager jeg emnet op igen, fordi jeg længe har gået og tænkt over, hvor drømmemanden mon gemmer sig.

 
 
 

DRØMMEMANDEN

Jeg synes egentlig ikke selv, at jeg stiller de store krav til drømmemanden. Selvfølgelig er der fællesnævnere hos de mænd jeg er faldet for gennem tiden, men jeg er af den opfattelse, at det er det indre jeg forelsker mig i.

Jeg bliver en anelse træt i mit ansigt, når jeg sidder og hører kvinder remse en lang liste af krav til drømmemanden op. Ærligt, jeg kan ikke lade hver med at tænke; “jeg forstår godt du er single, søster.” Jeg bliver direkte arrig når folk taler om at score opad eller nedad. Hvis man tænker sådan, så fortjener man at være alene resten af sit liv, punktum.

Det lyder hårdt, men helt ærligt! – du kan da ikke bedømme andre mennesker ud fra en skala fra 1-10. what the fuck?!

når det så er sagt, så vil jeg gerne understrege, at jeg selvfølgelig også tiltrækkes af noget ydre. Det gør vi alle sammen. Fx så har jeg en svaghed for brune øjne. Til gengæld kan jeg så også oplyse jer om, at kun en af de mænd jeg har haft et forhold med har haft brune øjne.

Det der betyder noget for mig er, at den mand jeg skal være sammen med har nogenlunde samme humor som jeg. Jeg vil gerne dele mit liv med en, som jeg kan grine sammen med. Og så skal han være et menneske der tør drømme og have en ide om hvad han vil i sit liv. Det inspirerer og giver et fundament at bygge et fælles liv på.

 
 
 

HVOR GEMMER DRØMMEMANDEN SIG?

Det jeg har gået og tænkt over på det seneste er jo så, hvor dælen man skal finde ham drømmemanden henne?

Jeg har aldrig været typen der går meget i byen og jeg gør det nærmest ikke mere. Jeg gider ganske enkelt ikke sidde et sted, hvor jeg ikke kan høre hvad der bliver sagt og hælde alkohol indenbords. Jeg er sgu lidt bedstemor på det punkt.

Indtil nu har jeg arbejdet i et meget kvinde præget fag, så det har heller ikke lige været på jobbet, at jeg har fundet ham. Det virker også bare som absolut dårlig stil, at forsøge at score en af fædrene. 😉

Jeg føler, at jeg ender i den samme gyde, som jeg har stået i før; online dating.

 
 
 

FINDES DRØMMEMANDEN PÅ NETTET?

Men kan man virkelig finde drømmemanden på internettet? Virker det der online dating?

Indtil videre så synes jeg mest, at den gyde har været lidt skummel med dunkel belysning, hvor lugten af tis hænger i luften.

Bevares, jeg har lært to mænd at kende gennem internettet, som jeg ikke fortryder har været og stadig er en del af mit liv. Men jeg har ikke mødt drømmemanden – i så fald havde jeg vel ikke stadig været single?

Størstedelen af tiden synes jeg, at jeg støder ind i de skumle typer, som synes den bedste måde at komme i kontakt på er, at spørge hvor store bryster jeg har eller om jeg vil knalde. Mest af alt bare de typer, som man virkelig godt forstå stadig er single.

Og så er det jeg tænker; “jeg sidder her også, så hvad siger det om mig?” Så skynder jeg mig at glemme alt om online dating, for det er her gyden begynder at lugte af tis.

Der er selvfølgelig også reelle mænd iblandt, men hold nu op de er svære at finde. Jeg føler lidt, at det er som at lede efter en nål i en høstak.

Der er også den anden side af online dating. Kan man stole på, at den mand man skriver med, rent faktisk er den person han udgiver sig for? Eller er han i virkeligheden små-psykopat eller catfisher?

 

 

Jeg er snart ved at opgive. Måske er det bare ikke meningen, at jeg skal dele mit liv med nogen. Måske er jeg i virkeligheden dømt til at dø som kattedame.

 

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , .

2 kommenterer

  1. Selvfølgelig er der nogen til dig derude! Jeg tror på der er en for os alle sammen. De gemmer sig bare ret godt…

    Men jeg kender virkelig godt følelsen! Nu er jeg ikke kattemenneske, så jeg bliver nok mere den der dame med 25 småfugle i sin lejlighed, med uglet hår, iført en plettet morgenkåbe, med sin kaffe i den ene hånd og en smøg i den anden! 😀 😀 😀

    • Vi må håbe de viser sig en dag. 😉

      Haha! Vi bliver noget af et syn. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *