GLIMMERDÅSEN #8 | JULIS GLIMMERGLÆDER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #8 – JULIS GLIMMER GLÆDER

GLIMMERDÅSEN #8 | JULIS GLIMMER GLÆDER

 

Juli er gået over i august, så det er blevet tid til endnu et indlæg glimmer glæder. Jeg skal prøve ikke at nævne vejret denne gang. 😉

 

JULIS GLIMMER GLÆDER; 

 

  • Jeg har spist ualmindeligt mange is den sidste måned. 😀 – I den forbindelse vil jeg gerne dele en lille servicemeddelelse med jer; Aldi har rigtig gode vaffelis til 8-9 kr. 😉

 

  • Jeg har været i biografen og se ‘Love Simon’ – skøn film som helt klart skal ses igen. Jeg måtte tørre tåre væk et par gange undervejs. Den er en film, som rejser mange fine spørgsmål omkring det at ‘springe ud’ som homoseksuelle.

 

  • Jeg har haft en virkelig hyggelig aften med min yndlingspige – første var vi inde og se overstående film og bagefter sad vi på en nærliggende cafe og drak øl og snakkede til kl. 2

 

  • Jeg har boet hos min far hele måneden og nydt hans selskab. – vi har det faktisk så godt med det, at vi har besluttet at jeg flytter ind til jeg kan få min egen lejlighed i nærheden. 🙂

 

  • Jeg har set min familie meget og nydt, at de er tæt på mig. – det er lige præcis noget af det der gør, at jeg rigtig gerne vil flytte tilbage til min hjemstavn. Jeg savner at være tæt på min familie.

 

  • Jeg har spist grillmad mere end en gang. 🙂 – det er altså en af sommerens helt store plusser!

 

  • FCK er tilbage fra sommerferie. – Forza FCK! 🙂
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk