GLIMMERDÅSEN #7 | JUNIS GLIMMER GLÆDEER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #7 | JUNIS GLIMMER GLÆDER

GLIMMERDÅSEN #7 | JUNIS GLIMMER GLÆDER

 

Selvom Juni måned sluttede på den værste tænkelige måde, så har der også været glæder. Især i den her tid er det ekstra vigtigt for mig, at holde fokus på de gode ting i livet. De ting som gør, at man holder ud at være i live, selv på de dage hvor savnet er størst.

 

Junis glimmer glæder var;
  • Jeg oplevede Shinedown live for første gang! Shit, det var en stor oplevelse!! Jeg kan ikke sætte ord på HVOR stort det var.

 

  • Jeg oplevede Shinedown live igen to dage senere!! Om muligt var det en endnu federe oplevelse. Det er den varmeste koncert jeg nogensinde har været til, men hold nu kæft (undskyld mit franske), hvor var det en vild oplevelse.

 

  • Jeg mødte Brent Smith! Brent er forsanger i Shinedown og er en kæmpe inspiration for mig. Jeg er så lykkelig over at have mødt ham, at jeg ikke kan sætte ord på det.

 

  • Jeg mødte Brent, Eric og Barry fra Shinedown to gange på en uge, samt endte med at spise på samme restaurant som dem i Hamburg.

 

  • Jeg havde den hyggeligste tur til Hamburg med en veninde! Det var så dejligt at komme lidt væk fra hverdagen og være tilstede i nuet.

 

  • Min familie har slået ring om min far og jeg i forbindelse med min mors død. Jeg har følt mig så elsket af dem, at det har givet tåre i øjnene.

 

  • Min vennekreds har været så dejlige i forbindelse med min mors død. Jeg er så taknemlig for, at de er i mit liv!

 

  • Jeg har verdens bedste kollegaer og chef. De har været så forstående og fantastiske i en tid, hvor arbejdet har været min sidste prioritet.

 

 

Juni måned har været den største rutchebane tur i mit liv. Jeg startede måneden på det aller højeste punkt af lykke og glæde og endte den i den dybeste sorg. Livet er så utroligt skrøbeligt, så lad os huske hinanden på, at glædes over de små ting så længe vi får lov at være her.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk