GLIMMERDÅSEN #5 - APRILS GLIMMER GLÆDER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #5 | APRILS GLIMMER GLÆDER

GLIMMERDÅSEN #5 | APRILS GLIMMERGLÆDER

 

Så løb endnu en måned ud og det er derfor blevet tid til endnu en omgang glimmer glæder 🙂

 

GLIMMER PÅ;

 

  • Foråret fandt vej til lille Danmark! Ah, men for søren hvor var det fantastisk og meget pludseligt. Faktisk så pludseligt, at det kom bag på de fleste. Vi gik lidt fra vinter til sommer i en uges tid.

 

  • Københavnerne sprang ud i sandaler, shorts, kjoler osv. i løbet af et døgn da først solen viste sit fjæs. Glæden spredte sig i vintertrætte København.

 

  • Træer og buske er begyndt at springe ud! Det er nok det mest fantastiske i verden! Jeg bliver SÅ glad i låget når de grønne skud begynder at titte frem.

 

  • De små blomster titter op af jorden og spreder farver! Jeg er fan!

 

  • Jeg har grinet utrolig meget i den her måned. Jeg skal ikke kunne sige om det er vejret eller bare generelt en ‘glad-i-låget’ tilstand, men der er glimmer på i hvert fald.

 

  • Jeg nød en virkelig skøn aften i Vega til koncert med Postmodern Jukebox. Det var en musikalsk oplevelse der sparkede mås. Der var glimmer over alt!

 

  • Det er blevet tid til at lukke en bullet journal for mit vedkommende. Den rummer årets første 4 måneder og jeg bliver altid lidt nostalgisk når jeg lukker en bujo, men jeg glæder mig også over at jeg har foreviget mine tanker og følelser.

 

  • Jeg havde hyggedag sammen med mine to yndlings rødder. Vi udforskede både fælledparken og den lokale legeplads. <3

 

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk