GLIMMERDÅSEN 4 | MARTS GLIMMER GLÆDER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #4 | MARTS’ GLIMMER GLÆDER

GLIMMERDÅSEN #4 | MARTS' GLIMMER GLÆDER

 

Marts er for mit vedkommende fløjet afsted. Jeg har arbejdet en del de sidste par uger, så dagene føles lidt som om de er én.. Selvom måneden er gået stærkt, så har der dog stadig været tid til at stoppe op og være i nuet.

 

GLIMMER PÅ;
  • Mit yndlingsband, Shinedown, udgav den første single fra deres kommende album ATTENTION ATTENTION. Devil, som singlen hedder, er endnu et mesterværk fra de fire herre og jeg glæder mig vildt meget til albummet!

 

  • Min veninde Stine og jeg har købt 4 koncertbilletter inden for ca. 14 dage. Det bliver et episk koncert år!

 

  • Shinedown annoncerede koncert i København og jeg har billet!!! Til dem der ikke kender bandet, så kan jeg fortælle at det er 4. gang i de ca. 17 år bandet har eksisteret at de gæster Danmark og det er første solokoncert. Jeg kan slet ikke være i mig selv af glæde!!

 

  • Jeg har grinet rigtig meget med mine kollegaer i denne måned. Det er sgu da ret fantastisk, at gå på arbejde og hygge sig med sine kollegaer. 🙂

 

  • Jeg har gået tur i Kgs. Have med min ekskæreste og snakket ørene af ham om mit livs op- og nedture. Prøv lige at overvej, hvor priviligeret jeg er, at han stadig er min ven. Glimmer på!

 

  • Jeg har set ‘Footloose’ musical i Brøndby, som en af mine venner var med i. Det var en fantastisk forestilling og jeg er stolt af ham! En masse glimmer på, at han forfølger sine drømme!

 

  • Jeg har fået set Stine noget mere. Vi har det sidste år været vant til at ses mindst 1 gang om ugen. Nu er vi begge i job igen, så tiden er ikke helt den samme til at ses. Nøhj, hvor har jeg savnet hende! Så glimmer på, at jeg har krammet, grinet og vendt verdenssituationen med hende i denne måned.

 

  • Jeg har haft friske blomster i mine vaser. Det er glimmer i hjemmet så det batter!

 

  • Jeg har haft et par skønne dase søndage i løbet af måneden. Glimmer på!

 

  • Foråret titter så småt frem mellem sneen. Glimmer, glimmer, glimmer!

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk