GLIMMERDÅSEN #12 | JANUARS GLIMMER GLÆDER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #12 | JANUARS GLIMMER GLÆDER

 

 

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes januar har været virkelig lang. Det føles seriøst som om, at den har varet i flere måneder. 😓

Når året starter på den måde, så er det virkelig vigtigt, at have fokus på den hverdagsglimmer, der trods alt gemmer sig i mellem de lange, mørke dage.

 

Januars glimmer glæder;

 

  • Først på måneden kørte jeg en tur til Faxe Ladeplads med Felix. Vi gik en dejlig tur ved Sibiren, som er et område med skov og strand lige op af hinanden. Luften var kølig og frisk og lyset var så smukt ude over vandet.

 

  • I starten af måneden der havde jeg en personlig sejr, da jeg fik overvundet min frygt og trukket min mås op i det lokale træningscenter.

 

  • Jeg tog også til Gospelkor en aften. Det var super hyggeligt og selv om jeg ikke føler jeg kan rumme det lige nu, så er jeg klar til at melde mig til koret fast i næste sæson.

 

  • Felix har fået en ny sele, da han voksede ud af hvalpeselen. Han hoppede lalleglad rundt ved vores første gåtur efterfølgende, da han pludselig havde meget bedre bevægelsesfrihed. Det gav stort smil på læben hos mig.

 

  • Jeg var til ‘Skru Op!’ i Tivolis Glassal, hvilket var et helt fantastisk hjerte boost!

 

  • Jeg var på Rådhuspladsen og fejre håndboldherrernes VM sejr! Det var altså et ret fantastisk syn med alle de fine dannebrogsflag!

 

  • Jeg fik en lille gut omkring de 2 år til at smile over hele ansigtet, fordi jeg forærede ham et flag. Tænk hvor meget bedre den lille guts dag blev af et enkelt lille papirsflag.

 

  • Jeg blev så opfyldt af håb og glæde over, at betragte folkene på rådhuspladsen. Det var alle typer af mennesker, i alle samfundslag der samledes til en kæmpe fest. Det er bevis på, at der er håb endnu for vores verden.

 

  • Alle de grin Felix har givet meget i løbet af måneden har været ægte glimmer. Uden dem havde januar måned nok været 5 måneder lang.

 

  • Sneen der smeltede før den gjorde skade. Jep, det er glimmer for mig. Jeg synes sne er pænt, men min motorik hader sne.

 

 

GLIMMERDÅSEN #12 | JANUARS GLIMMER GLÆDER

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk