GLIMMERDÅSEN #10 - SEPTEMBERS GLIMMERGLÆDER
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #10 | SEPTEMBERS GLIMMER GLÆDER

 

GLIMMERDÅSEN #10 | SEPTEMBERS GLIMMER GLÆDER

 

Septembers glimmer glæder er klar til jer lige her;

 

  • Min familie hjalp mig med at tømme min lejlighed på Amager og flytte det hele ind i et lagerrum i Køge. Hold kæft hvor er jeg taknemlig for min familie! <3

 

  • Jeg tilbragte to dage i selskab med min Stins i starten af måneden! Shit det var skønt at se hende igen!

 

  • Efteråret er kommet! Åh hvor jeg elsker det smukke efterår! <3

 

  • Min far og jeg har skabt os en lille søndags tradition; vi ser fodbold i tv. Vi hepper jo på hver sit hold, henholdsvis FCK og Brøndby, så vi må jo se begge kampe. Eller det vil sige, min far må se begge kampe, hvis FCK spiller først. 😉

 

  • Jeg holdte to ugers ferie i starten af måneden!

 

  • Jeg sukkede efter washi tape fra Lidl, men jeg lå syg den uge og jeg ved det går stærkt med at sælge det. Ugen efter gik jeg alligevel hylderne igennem i Lidl og så lå der sørme lige en af hver pakke og ventede på mig. 😉

 

  • Jeg havde max hygge aften med min kusine og 17-årige gudsøn en fredag, hvor vi fandt Trivial Pursuit Disney udgaven frem og fik genopfrisket alle vores yndlings disney film.

 

  • Jeg har glædet mig over min guddatters nyforelskelse. Det er sgu da livsbekræftende!

 

  • Min familie er blevet forøget med et lille nyt medlem. Det er simpelthen noget af det dejligste i en tid, hvor min familie er så hårdt ramt af sorg og savn. Velkommen til familien lille fyr, jeg glæder mig til at se dig vokse op! <3
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk