Glimmerdåsen #1 | vi vender skuden
Glimmerdåsen

GLIMMERDÅSEN #1 | VI VENDER SKUDEN

 

Velkommen til det første indlæg i kategorien glimmerdåsen.

Mine indlæg kan ofte godt have en samfundskritisk tone. Nogen gange tænker jeg, om jeg fremstår som en negativ rasmus modsat type 😉 Jeg håber I ved, at det er ikke er det jeg vil – jeg brænder bare virkelig meget for at vores kommende generationer får det bedste vi kan give dem.

 

 

VI VENDER SKUDEN

Hvorom alting er, så synes jeg lige at jeg vil understrege, at jeg rent faktisk er et mennesk der virkelig sætter pris på de små ting. Jeg forsøger at fokuserer på alle de gode ting i livet, for jeg ser ikke nogen som helst grund til ikke at gøre det. 😉

 

 

GLIMMER PÅ

Jeg har samlet nogle af de ting jeg har glædet mig over eller været taknemmelig for på det seneste.

 

  • Jeg har glædet mig over, at efteråret er kommet med sine smukke farver. Jeg elsker det!

 

  • Jeg har glædet mig over, at efteråret har været forholdsvis varmt op til nu. Vinterjakken, vanter og huen kan godt vente lidt endnu med at komme frem fra skabet.

 

  • Jeg har været begejstret over, at finde et par støvler, som passer perfekt. De har hæl og jeg kan gå rundt i dem i flere timer. Det sker VIRKELIG sjældent for mig.

 

  • Jeg har været taknemmelig for, at kunne glæde to kvinder, som jeg holder rigtig meget af, ved at sende hjemmelavet fødselsdagskort til dem. 🙂

 

  • Jeg har følt mig ekstremt taknemmelig over, at sidde sammen med en veninde og snakke om de ting der ligger dybt i mig. Samt om de dårlige perioder der hører vores fælles fortid til, uden at føle mig dømt. Snakken var ærlig og åben, og jeg følte vores venskab voksede lidt ekstra den dag.

 

  • Jeg har følt mig taknemmelig over, at have en veninde som ringer og siger; “Jeg ved du er på røven, men vil du med i bio? Jeg giver.” Sådan bare fordi I ved. Det gjorde mig sgu glad.

 

  • Jeg følte mig også vildt taknemmelig, da jeg tabte mit dankort og en fremmede kontaktede mig på facebook for at fortælle mig, at hun havde fundet det. Hun endte med at cykle mig i møde for at aflevere det. Seriøst, det er sgu da venlighed så det batter!

 

GLIMMER PÅ! <3

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk