film i biografen lige nu

FILM I BIOGRAFEN LIGE NU

På det seneste har jeg været en del i biografen. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave nogle korte anmeldelser. Måske nogen af jer har overvejet at gå ind og se en af de følgende film, men ikke ved hvilken I skal vælge.

 

 

ANNABELLE 2: SKABELSEN

I skal være hurtige, hvis I vil nå at se denne film i biografen. Den kører til og med onsdag d. 20. september.

Filmen handler om, hvordan Annabelle dukken blev til og hvordan den startede sin jagt på alle der kommer den i vejen. Du får pulsen op, du får nogle gode chok og du holder vejret op til flere gange.

 

Hvis I har set den første Annabelle film så sad I måske med samme følelse som jeg. Jeg synes den var god, men jeg følte der var noget jeg ikke havde forstået. Det var som om jeg havde misset noget i filmen. Hvis det er tilfældet, så skal I se den her, så giver det hele mening.

 

Jeg er efterhånden ved at være nogenlunde hærdet i at se gyserfilm, men den her den så jeg mest gennem min trøje. Hvorfor er det egentlig det bliver nemmere at udholde, når der er filter for? 😉

Jeg har set begge Annabelle film sammen med min veninde Sara, som er endnu mere hærdet. Hun synes også den var klam.

Den spiller rigtig meget på den psykologiske del, hvilket gjorde at jeg havde gåsehud det meste af filmen. Se den, hvis du vil have en god gyser oplevelse!

 

 

 

 

IT (2017)

Vi bliver i gyserfilm genren et øjeblik. IT er en af de helt store samtaleemner inden for filmverdenen i øjeblikket. Måske har I set originalen fra 1990? Personligt har jeg ikke set den, hvilket gør det svært for mig at sige noget om, om den er bedre eller dårligere. Jeg har dog ladet mig fortælle, at man ikke skal forvente et remake af originalen.

 

Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg er ret skuffet over den. Personligt synes jeg ikke den var specielt uhyggelig. Måske er jeg bare blevet lidt for hærdet, men det synes jeg nu egentlig ikke plejer at være tilfældet.

Jeg synes der er mere humor, end uhygge over den. Jeg siger ikke, at det er en dårlig film, for det synes jeg faktisk ikke, at det er. Jeg forventede dog, at blive skræmt og få flere store chok – jeg fik ét chok. Ét eneste. Det er efter min mening lidt for vandet af en gyserfilm med så stor omtale.

 

Dog vil jeg sige, at jeg er enormt imponeret over skuespillerne, som hovedsageligt består af børn. De gjorde et virkelig godt stykke arbejde.

 

Hvad jeg kan konkluderer er, at jeg nok bare ikke rigtig er til Stephen King. I hvert fald har filmene baseret på hans bøger, endnu ikke formået at skræmme mig.

 

 

 

 

LOGAN LUCKY

Jeg havde ikke de store forventninger til filmen, inden jeg gik ind og så den. Det var ikke en film jeg havde lagt særligt mærke til, eller planlagt at se. Jeg er dog glad for, at have set den.

Logan Lucky handler om Logan familien, som består af to brødre og en søster. Filmes hovedperson Jimmy Logan spilles af Channing Tatum. Daniel Craig er også med og i denne film er han langt fra sin rolle som James Bond.

 

Det er en komedie film, med en god historie. Man får mange gode grin undervejs – jeg tog mig selv i at ryste på hovedet af deres dumhed mange gange undervejs. 😉

Hvis I har lyst til at se en god komedie, som ikke kræver den store tankevirksomhed, men stadig fastholder jeres interesse, så synes jeg klart at I skal se denne film.

Personligt så skal jeg se den igen på et tidspunkt, og jeg kunne godt forestille mig det bliver en film jeg finder frem mere end en gang.

 

 

 

 

AMERICAN ASSASSIN

Filmen handler om Mitch Rapp, som mister sin forlovede under et terrorangreb. Det fører til, at han starter sin egen personlige vendetta, der fører ham til officer Hurley.

Jeg havde set traileren for filmen og synes den så virkelig god ud. Dog var jeg meget nervøs, da jeg satte mig i biografsædet, da det lød som en film der kunne gå begge veje. Enten ville den leve op til mine forventninger eller også ville den skuffe mig helt enormt.

 

Jeg var på ingen måde skuffet! Faktisk overgik den mine forventninger. Jeg synes Dylan O’Brien som spiller hovedrollen er virkelig dygtig. Tidligere har jeg dog kun set ham i roller, hvor han har et strejf af ‘klassens klovn’ over sin karakter – det har han ikke her. Han spiller rollen perfekt.

Filmens emne om terror er jo mere relevant end nogensinde og det gør også, at filmen lige sniger sig lidt dybere ind hos mig.

Jeg var inde og se filmen sammen med min veninde Sara og vi var rørende enige om, at det var en virkelig god film. Vi havde begge to siddet og holdt vejret flere gange undervejs og gik begge ud af biografen med pulsen helt oppe.

En virkelig fed action film, som jeg varmt anbefaler at se, hvis man er til den genre.

 

 

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *