farvel til 2017
Personligt

FARVEL TIL 2017

 

Nu render endnu et år snart ud og derfor synes jeg, at jeg vil tage jer med igennem mit år.

Mit mål for 2017 var, at fortsætte den gode stil fra 2016. Jeg ville fortsat forsøge at være i nuet, nyde de små ting i livet og skabe minder sammen med de mennesker jeg elsker og holder af.

 

 

DE GODE MINDER

Det synes jeg er lykkedes ret fint, hvis jeg selv skal sige det. Nogle af de største minder fra 2017 er følgende:

  • Queen + Adam Lambert koncert i Royal Arena – Det var som altid en sindssyg fantastisk oplevelse. Denne aften var der dog lidt ekstra kræs ved det. Adam leverede en fantastisk vokal, selv om han havde problemer med at høre sig selv. Brian og Roger leverede også en fantastisk musikalsk oplevelse. Det hele gik bare op i en højere enhed.
  • Mødet med Brian May – Efter koncerten stod jeg sammen med andre fans og ventede ved Royal Arenas bagindgang, i håbet om at møde både Brian, Roger og Adam. Både Adam og Roger kørte direkte til hotellet, men vi fik et lille vink. Vi blev dog stående og ventede på Brian. For selv om vi frøs efter næsten 2 timer og egentlig havde opgivet håbet om at møde nogen af dem, så synes vi dog Brian også skulle have et vink med på vejen. Da den sidste bil kørte ud, rullede Brian May vinduet ned og hilste på os. Derefter kom han ud og snakkede og tog selfies med os 5 fans der stod tilbage. Det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme.
  • FCK vs. BIF – Som jeg skrev om her på bloggen tidligere, så har jeg opdaget en hel ny verden i den sidste halvdel af dette år. Jeg har nemlig fundet glæden ved fodbold i ‘live’ udgave. Jeg har derfor brugt en del søndage i Parken siden, at jeg var med første gang. Den største oplevelse var dog kampen mod BIF. Parken var på kogepunktet og det var umuligt ikke at blive revet med.
  • Bloggen – Jeg elsker at blogge og den har virkelig haft stor betydning i mit liv i 2017. Jeg har købt domænet her og jeg har arbejdet meget med layout og indhold. Som I kan se har bloggen endnu en gang skiftet layout. Samtidig er der nogle kategorier der er forsvundet. Alt det får I en forklaring på i det første indlæg efter nytår.

 

 

 

DE TRIST MINDER

Desværre har 2017 ikke kun været venlig imod mig og min familie. D. 10. december mistede jeg min moster, meget pludseligt og uventet. Det var et hårdt slag for hele min familie. Og det var ikke mindre hårdt at sige et sidste farvel til hende i kirken 2 dage før juleaften.

Hun efterlader et tomrum i vores familie og i vores hjerter. <3

 

Julen var fyldt med blandede følelser for mig. Jeg var fyldt med sorg over at have mistet min moster, men samtidig blev jeg ramt af en stærk taknemlighed for det jeg har.

Jeg følte taknemlighed over at sidde sammen med min familie. Taknemlig over at vi står sammen, trøster hinanden og mindes min moster med gode grin. Helt i hendes ånd.

Så dette indlæg er til ære for min moster, som altid læste med her på bloggen. Tak for alle minderne moster, vi ses igen en dag. <3

 

 

 

ET NYT ÅR STÅR FOR DØREN

2018 banker på og når vi lukker det ind ved midnat, så lad os tage godt imod det. Lad os være taknemlig for, at vi får et år mere. Lad os nyde hver dag og huske, at glædes over de små ting.

Jeg har tænkt mig, at udfordre mig selv i 2018. Jeg vil tage imod chancerne der må melde sig og ellers bare nyde at være til.

 

Tusind tak fordi I har læst med i 2017! Jeg glæder mig til, at få bloggen til at vokse i 2018.

Pas godt på hinanden i aften. Må 2018 være god mod jer og jeres kære.

 

RIGTIG GODT NYTÅR KÆRE LÆSERE! 

Please follow and like me:

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk