DANS DET UD | DU ER NOK
Livsstil

DU ER NOK! | DANS DET UD

Kender du følelsen af, at du har en masse der kører rundt i kroppen, og du ikke rigtigt kan få det ud?

Det gør jeg også. Jeg har kun fundet en metode, som hjælper HVER gang. Og det er at danse det ud.

Hvis du er Grey’s Anatomy (Grey’s Hvide Verden) fan, så har du helt sikkert været stødt på begrebet; ‘at danse det ud’. Jeg lærte det nemlig af Meredith Grey og Christina Yang.

 

DANS DET UD

Du kan danse alt ud af kroppen. Du kan føle så ekstrem glæde, at du ikke kan være i din krop. Så er der ikke noget bedre end at sætte de gladeste sange du kender på, skrue godt op for højtaleren og så ellers dans uden at tænke på, hvordan du ser ud.

Det kan også være en følelse som ensomhed eller sorg der fylder. Det kan være følelsen af ikke at slå til. Ikke at være god nok.

Dans sætter heldigvis ikke spørgsmålstegn. Dans forlanger ikke noget af dig. Vælg musik ud fra hvad du gerne vil opnå for en følelse. Har du brug for at mærke din sorg, så sæt nogle sange på, som gør dig i stand til at komme i kontakt med dine følelser. Dans med armene rundt om dig selv og lad din krop følge musikken.

 

 

DANS DIG TIL SELVTILLID

Jeg bruger dans rigtig meget når jeg tvivler på mig selv. Jeg har nemlig erfaret, at den bedste måde for mig at komme af med den følelse på, er ved at danse den ud. På den måde får jeg kontakt med min krop igen, jeg får mærket efter. Og så kan jeg ikke lade hver med at smile når jeg danser. Dans gør dig glad.

Igennem årene har jeg samlet rigtig mange sange sammen på min playliste, som handler om selvværd, selvtillid og at kæmpe for dig selv. De hjælper mig til at danse min tvivl ud. Jeg danser mig til en følelse af ren power. Jeg får slået min hjerne hjem i ludo og givet mig selv min flawsome-hed tilbage.

 

 

DU ER NOK!

Man føler sig som ofte rigtig alene med følelsen af ikke at være god nok. Det vil jeg gerne råde bod på.

Jeg har derfor oprettet en playliste på Spotify som I alle har adgang til. Det er en playliste, hvor jeg har samlet alle mine power‐sange. Alle de sange, som handler om at være nok, om at elske sig selv som man er. Playlisten finder du nederst i dette indlæg, men den vil også komme op i bloggens sidebar.

 

Når du lytter til denne playliste så husk på, at vi er mange andre derude der gør det sammen.

DU ER ALDRIG ALENE! <3

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk