Det sørme, det sandt, dcember
Livsstil

DET’ SØRME, DET’ SANDT, DECEMBER

Jeg har ikke været hjemme de første dage i december. Jeg landede først hjemme på Amager i går aftes, så jeg er lidt sent på den med julepynten. Jeg har det princip, at jeg først pynter op den 1. december og det var jo pænt svært når ikke jeg var hjemme. 😉

 

JULESTEMNING PÅ MAX.

Jeg har derfor brugt hele dagen på at gøre hele lejligheden ren, hente julepynt op fra kælderen, få pyntet op og få sat juletræ op og pyntet det.

Jeg har også været ude og købe kalenderlys, lidt juleslik og en masse appelsiner og klementiner.

Alt dette har været akkompagneret af julemusik. Jeg var så smart, at jeg i går aftes brugte tid på at lave en spilleliste med alle de bedste julesange (efter min mening), så jeg var klar til at gå jule-amok i dag.

 

Lige nu sidder jeg her med min computer, en varm kop kaffe og lidt marcipansnitter. Jeg nyder mit fine juletræ, samt lyset fra min adventsstage og mit kalenderlys. Der er stadig julemusik fra højtalerne og det hele er bare hygge på max. <3

 

JEG DELER UD AF MIN JULESTEMNING

Jeg synes, at I skal have del i lidt af min julestemning, så i dag får I de 10 bedste julesange fra min spilleliste. Hvis I klikker på sangtitlen, så kommer I direkte til en youtube udgave med sangen.

 

 

DET' SØRME, DET' SANDT, DECEMBER
Julemusik fra højtaleren, lille Sissel-nisse hilser på og der er lys i træet. Det er hygge på max. <3

 

 

 

 

 

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk