DENGANG DA JEG VAR TEENAGER
Livsstil

DENGANG DA JEG VAR TEENAGER

Forleden dag kom jeg til at sidde og tænke over, hvilken forskel der er på at være teenager nu, i forhold til dengang jeg selv var teenager. Sad og funderede over, hvad teenagere bruger tid på i dag og i den forbindelse kom jeg til at tænke over, hvor mange af disse ting der faktisk ikke eksisterede da jeg var teenager.

Ærligt så følte jeg mig tudsegammel bagefter, så jeg bestemte mig for at dele listen med jer, så jeg ikke skal være alene om at føle mig gammel. 😀

 

ANNO 1998 | 13 ÅR

Da jeg fyldte 13 år, der kunne man stadig ikke skrive sms’er på mobiltelefonen. Det kom først til Danmark i sommeren 1999. Det ved jeg, fordi den første mobiltelefon som jeg købte for mine konfirmationspenge var sat op til systemet, men jeg måtte vente en måneds tid på, at det blev tilgængeligt. Min første mobil var i øvrigt en Simens C25 i gul. 🙂

 

ANNO 1999 | 14 ÅR

Da jeg fyldte 14 år var musikstreaming som vi kender den i dag slet ikke opfundet. Det var først i midten af 00’erne, at man udviklede platforme som fx MySpace og derefter rullede bolden.

DENGANG DA JEG VAR TEENAGER

ANNO 2000 | 15 ÅR

Da jeg fyldte 15 år, så vi stadig mest film på VHS.

Film på dvd kom til danmark sidst i 90’erne, men det var først i 2001, at dvd film og dvd afspillere gjorde sit store indtog på det danske marked. Alle jer der er omkring min alder husker sikkert også, alle de gange man som barn har spolet et VHS bånd tilbage for at se den samme film igen? 😉

 

ANNO 2001 | 16 ÅR

Da jeg fyldte 16 år, der fandtes der ikke iPhones og iPads. Den første iPhone blev lanceret i 2007 og den første iPad i 2010. I dag ejer jeg begge dele, samt en MacBook og jeg tør samtidig godt at udtale følgende; vi klarede os helt fint uden i den første halvdel af 00’erne. Selvom vores teenagere i dag nok ikke kan forestille sig det. 😉

 

ANNO 2002 | 17 ÅR

Da jeg fyldte 17 år, der fandtes Netflix ikke i Danmark. Faktisk gik der yderligere 10 år, før vi fik Netflix til Danmark. Bum bum.

 

ANNO 2003 | 18 ÅR

Da jeg fyldte 18 år, der var YouTube ikke lanceret endnu. Youtube.com blev først lanceret i december 2005. Så det med at se musikvideoer det foregik stadig primært på MTV.

 

ANNO 2004 | 19 ÅR

Da jeg fyldte 19 år, der fandtes facebook ikke i Danmark. Facebook kom nemlig først til Danmark i 2006/2007. Faktisk fandtes der ikke sociale medier som vi kender dem i dag.

 

 

Føler du dig tudsegammel nu? Velbekomme. 😀

Please follow and like me:

2 kommentarer

 • Jesper

  Der er folk med kørekort i dag, som ikke var født da Toy Story 2 kom ud. Det fik mig til at føle mig meget gammel.

  • sisskristine

   Wow! Er Toy Story 2 virkelig så gammel?
   Jeg tror bare jeg finder strikketøjet, hjemmeskoene og tæppet frem og slår mig ned i gyngestolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk