DEN PASSIV AGGRESSIV TYPE
Livsstil

DEN PASSIV AGGRESSIV TYPE

I kender sikkert også den passiv aggressiv type.

Min erfaring er, at det ofte er de typer, som er enormt konfliktsky. Og halleluja hvor er sociale medier bare super handy for disse typer mennesker.

 

 

DEN PASSIV AGGRESSIV TYPE

De mennesker jeg har mødt, som jeg vil definere under passiv aggressiv er dem, som jeg skrev ovenfor, der ikke tør sige det til folks ansigt og derfor tyer til fx sociale medier.

De irritere mig voldsomt!

Jeg hader at være uvenner med folk og især folk jeg holder af. Jeg er derfor typen, som virkelig skal presses før jeg lægger kortene på bordet overfor en der er tæt på mig og fortæller, at deres handling(er) såre mig, irriterer mig eller gør mig vred.

Jeg magter ganske enkelt ikke følelsen af usikkerhed, som hver gang følger med. Gider de mig nu ikke mere? Synes de jeg er uretfærdig? Sådan nogle tanker melder sig med det samme.

Jeg øver mig meget på, at være bedre til at sige fra, men Rom blev heller ikke bygget på én dag.

 

Jeg går dog ikke rundt og spiller fornærmet eller ligger hints ud på sociale medier, så folk skal strømme til for at spørge hvad der er galt. Jeg bider mine følelser i mig, fordi jeg godt ved, at det er min egen usikkerhed der er skyld i, at jeg ikke tør sige det til personens ansigt.

 

 

JEG ER IKKE TANKELÆSER

Jeg har altid haft den indstilling, at hvis folk har et problem med noget jeg gør eller siger, så må de sige det til mig. Det virker måske dobbeltmoralsk når jeg ikke selv er skide god til det, men faktisk synes jeg ikke det er dobbeltmoralsk. Sig hvad du tænker eller bid det i dig, ligesom jeg selv gør.

 

Jeg magter simpelthen ikke det der teenage pjat med “tak fordi du trådte på mig” #duvedselvhvemduer.

STOP!

Det eneste det skal gøre godt for er, at folk skal strømme til og ynke dig eller skrive; jeg håber ikke det er mig der har gjort dig noget.

Forsøg at opfør dig voksen og tag konflikten head on eller lad den flyve. Det er andet er simpelthen for dumt.

 

Og for lige at understrege det hele på en måde, hvorpå disse personer måske forstår det;

 

DEN PASSIV AGGRESSIV TYPE

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk