dating og forskellen på mænd og kvinder
Samfund

DATING OG FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER

 

Som vi nok alle ved, så er der stor forskel på, hvordan mænd og kvinder opfatter tingene – og tackler ting. Det kan fører til mange spændende debatter, nogen uenigheder og nogle sjove misforståelser.

Jeg har været mere single end i forhold i mit liv og det gør, at jeg har datet mange forskellige typer af mænd. På det seneste er der noget der især har undret mig en hel del og som jeg simpelthen bliver nødt til at tage op.

 

 

HVAD BLEV DER AF AT FLIRTE?

Jeg oplever, oftere end jeg kunne ønske, at mænd er ret ‘aggressive’ i deres dating strategi og kontaktform. Vi snakker ude i virkeligheden, men i særdeleshed på internettet, hvor det er nemt at gemme sig bag en computerskærm.

 

Nu går jeg ikke særligt meget i byen mere, men for år tilbage hvor jeg gjorde, der er jeg fx blevet taget på numsen eller fået kommentar på mine bryster. En af mine veninder var en gang udsat for, at en mand lod som om han tørrede snavs af hendes nederdel lige i skridtet.

På nettet har jeg modtaget beskeder fra mænd, som starter med at spørger hvad jeg er til i sengen, mænd der starter ud med at fortælle mig hvad de gerne vil gøre ved mig seksuelt og totalt uopfordret fået sendt billeder af deres lem.

Faktisk så skete det sidste så sent som i denne uge kl. 8 om morgen. Lad mig da i det mindste lige indtage min morgenkaffe først!

 

Nu er det så, at jeg bliver nødt til at stille spørgsmålet der har trængt sig på i mange år; hvad er det I mænd, der gør ovenstående, tænker det vil medfører?

Tror I, at det vil få os kvinder til at falde i svime over jer? Tror I, at det får kvinder til at tænke “hapser snapser, ham må jeg da have!”?

Til fremtidig orientering så tror jeg, at jeg taler for størstedelen af den kvindelige befolkning når jeg siger; DET ER IKKE VEJEN FREM!

 

 

SKIFT TILGANG

Jeg er ikke interesseret i at vide, at I har lagt mærke til hvor store bryster jeg har, eller interesseret i at fremmede mennesker tager mig på måsen. Det er MIN krop og jeg skal nok lade dig det vide, hvis jeg har lyst til at dele den med dig.

Ydermere så synes jeg det kunne være ret interessant at snakke med en mand, som rent faktisk var interesseret i andet end farven på mine trusser.

Ydermere er jeg ikke interesseret i at modtage billeder af jeres lem! Prøv nu at hør her makker; det får mig ikke til at tænke, at jeg vil hoppe på dig okay?! Tværtimod!

Kvinder er generelt bare ikke lige så fascineret af jeres udstyr som I selv er. Så et godt råd fra mig er; hold den i bukserne til du bliver bedt om at vise den!

 

 

Til sidst vil jeg gerne undskylde for at generaliserer en smule i mit indlæg. Jeg er udmærket godt klar over, at det ikke er alle mænd der opfører sig sådan og tak for det!

Og hvis der skulle sidde nogen kvinder, som nu er en smule fornærmet over, at jeg konkluderer at de ikke ønsker den ligefrem tilgang til at score dem, så undskylder jeg også til jer. I kan evt. skrive mig en mail, så skal jeg henvise jer til nogle af de mænd der gik forgæves hos mig.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk