DANSKERE TRÆNGER TIL GROSSE FREIHEIT

DANSKERE TRÆNGER TIL GROSSE FREIHEIT

Jeg har lige været en smuttur i Hamburg sammen med en veninde. Vi var der for at se en koncert med vores yndlingsband, så sammenlagt var vi kun to dage i Hamburg. Alligevel var det tid nok til at opdage nogle forskelligheder mellem os og Tyskerne, som jeg har tænkt over siden.

 

DANSKERE TRÆNGER TIL GROSSE FREIHEIT

 

 

2 DAGE I HSMBUG LÆRTE MIG AT;
  • Vi danskere åbenbart er overhøflige. Min veninde gik væk for at ryge, da hun var den eneste ryger der sad i køen, det meste af dagen. De tysker piger vi sad med rystede på hovedet af hende og bad hende om at sætte sig tilbage igen. De synes det var totalt fjollet.

 

  • Vi danskere abenbart er lidt for regel bevidste. Vi blev i hvert fald grinet af og drillet en smule, fordi vi stod og ventede på grønt lys ved fodgængerfeltet.

 

  • Vi danskere brokker os ufatteligt meget. Da jeg sad i bussen på vej hjem, der hørte jeg seriøst ikke andet end brok. Brok over forhold i bussen, brok over vejen vi kørte på, brok over vejret, brok brok brok.

 

  • Vi danskere er rigtig kloge på hvad andre skal. Det oplevede jeg allerede på færgen hjem. Vi havde ikke engang forladt tysk farvand før jeg overvejede at vende om.

 

  • Vi danskere har virkelig ikke forstået, hvordan man fester. Efter at have oplevet to nætter på Grosse Freitheit, så har gadefest fået en helt ny betydning.

 

  • Vi danskere har alt for travlt. Tyskerne har ikke nær så travlt. De går i et stille og roligt tempo og deres ansigtsudtryk er meget mere afslappede.

 

 

Alt i alt, så vil jeg sige at min smuttur til Hamburg, har givet mig stof til eftertanke. Hvorfor tager vi danskere egentlig livet så skide alvorligt? Vi kunne nok godt tåle, at få løsnet lidt op.

I stedet for at lade min nyfundne viden gå tabt, så har jeg tænkt mig at handle på den. Nogle gange skal man uden for landets grænser for at se tingene i et andet perspektiv.

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *