mine 5 yndlingsbloggere
Udfordring

MINE 5 YNDLINGS BLOGGERE

Jeg fik rigtig øjnene op for det store blogger univers tilbage i sommeren 2013. Jeg var inde i periode, hvor mit forhold til min krop ikke var det bedste og en dag sad jeg med tanken; “der må være nogen lige som jeg derude”. Jeg tyede derfor til google og søgte på plus size og her faldt jeg over en del plus size bloggere. Det åbnede en hel ny verden for mig.

Siden da er der løbet meget vand under broen og i dag følgere jeg bloggere indenfor mange forskellige kategorier. Jeg har samlet mine 5 yndlings bloggere til jer i dag, dem får I lige her;

 

CAROLINE THORSFELT

Caroline driver bloggen carolinethorsfelt.dk.

Hun er under kategorien sundhedsblogger, men ikke i ordets mest traditionelle forstand. Caroline er fortaler for en sundhed der dækker det hele menneske. Det vil sige, at hun også vægter den mentale sundhed højt og at det enkelte individ mærker efter hvad sundhed er for dem.

Jeg har læst med på Carolines blog i 2 år og jeg har fået mange aha-oplevelser med på vejen.

 

CALLI THORPE

Callie driver bloggen calliethorpe.com og er englænder, bosat i London.

Callies blog var en af dem jeg stødte på, da jeg søgte på plus size tilbage i sommeren 2013. Jeg har fulgt hendes blog lige siden, hvilket også betyder at jeg har fulgt både Callie og hendes blogs udvikling de sidste 4,5 år.

Callie er en enorm inspiration for mig. Ikke kun når det kommer til at turde elske sig selv og klæde sig som man vil. Hun deler også sine rejser, sit job, sine opskrifter og sine indretningstips.

 

GRACE VICTORY

Grace driver graciefrancesca.com og er ligeledes englænder, bosat i London.

Grace startede faktisk som vlogger på youtube, men har så siden da udvidet med sin blog. Grace er en kæmpe inspiration for mig. Hun er en kvinde med ben i næsen! Hun kæmper for sig selv og for uretfærdighed i samfundet.

Hun er ikke kun en inspiration for plus size mode, hun er ganske enkelt en inspiration for alle kvinder!

 

LOUISE OTTO

Louise driver bloggen livingonabudget.dk og er blogger om boligindretning.

Jeg elsker Louises stil og det faktum at hun indretter sit hjem med DIY, så det ikke er noget der ruinerer hende.

Jeg synes ofte at bolig bloggere har tendens til at vise alle deres mærkevare frem, som jeg personligt aldrig får råd til, eller vil prioritere at spare op til. Nogen er til det, det er bare ikke for mig.

Jeg er en kreativ person og derfor tiltaler det mig rigtig meget at drage inspiration fra Louise’s projekter.

 

LINN

Linn driver bloggen frokenkraesen.com og er madblogger.

Jeg har hentet ufattelig meget inspiration fra Linn’s opskrifter de senere år. Jeg elsker at hun forstår at formidler opskrifter på en måde, hvor de ikke fremstår som en form for raketvidenskab. 😉

Linn startede faktisk sin blog i sin tid for at lærer sig selv at lave mad.

 

 

Det var mine 5 yndling bloggere. Jeg følger flere end dem, men disse ligger helt sikkert øverst på listen 🙂

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk