mit yndlingscitat

MIT YNDLINGS CITAT

Idag deler jeg mit yndlingscitat med jer. Det var et citat, som jeg faldt over for 13 år siden i en film.

Citatet kommer fra filmen ‘Catwoman’ fra 2004. Jeg har kun set filmen en enkelt gang, men det citat sad fast hos mig.

 

 

“BY ACCEPTING YOURSELF YOU BECOME FREE AND FREEDOM IS POWER.”

 

 

Man behøver ikke være hjernevrider for at forstå, hvorfor netop det her citat ‘talte’ til mig. Jeg har kæmpet med at accepterer mig selv det meste af mit liv og jeg har holdt fast i det her citat hele vejen. Det gav mig lysten til at blive ved med at kæmpe i de mørke perioder, fordi det gav mig en tro på at jeg ville blive stærkere af det.

 

Jeg tror vi alle sammen oplever at føle os mærkelige, kiksede eller some what i vores teenage år. Så når vi ind i vores 20’ere, hvor vi kæmper for at finde vores ståsted og få helt styr på hvem fanden vi egentlig er.

Og så når man sine 30’ere og så sker der et eller andet. Det gjorde der i hvert fald for mig. Faktisk startede det allerede da jeg kom på den anden side af 25 år. Brikkerne begyndte så småt at falde på plads og jeg faldt mere og mere til ro i hvem jeg er som menneske, hvad jeg står for og hvilke kvaliteter jeg har.

 

Nu sidder jeg her et par år inde i min 30’ere og føler en accept af mig selv. Bevares, jeg har et selvværd med nogle seriøse huller og dem skal jeg arbejde med at lappe, men jeg har accepteret hvem jeg er – inklusiv hullerne. Jeg forstår mere og mere min plads i livet og det føles virkelig rart.

 

Så ja. Det er altså mit yndlingscitat og hvad det betyder for mig. 🙂

 

 

Please follow and like me:
Tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *