mine tatoveringer
Udfordring

MINE TATOVERINGER

Siden mine tidlige teenageår har jeg synes at tatoveringer og piercinger var virkelig fede. Jeg kan godt lide den måde, hvorpå man fx via tatoveringer kan fortælle sin historie.

Jeg har ikke haft det store held med at få piercinger. De få jeg har haft er der gået betændelse i, så jeg har måtte lade dem gro sammen igen. Jeg har dog fået et par tatoveringer op igennem mine 20’ere.

Dagens indlæg handler om dem – om mine tatoveringer.

 

MIN FØRSTE TATOVERING

Jeg ville gerne have haft min første tattoo da jeg fyldte 18 år, men da min far ikke er særlig vild med konceptet, så fik jeg at vide, at den dag jeg fik lavet en tattoo, så måtte jeg flytte hjemmefra. Jeg tror nu ikke han havde gjort alvor af det, havde jeg gjort det, men jeg valgte at respekterer hans holdning til det.

Jeg flyttede hjemmefra da jeg var 21 år, men jeg fik først min første tattoo 5 år senere.

 

Jeg fik lavet mit stjernetegn, som en blanding af det astrologiske tegn og en skorpion. Jeg valgte mit stjernetegn, fordi jeg ville have at den skulle repræsenterer mig som person og den sejr jeg lige havde opnået. Jeg tror på, at der er en forbindelse mellem overordnet personlighedstræk og ens stjernetegn.

 

Jeg fortryder ikke tatovering, men jeg fortryder at jeg fik den lavet af den pågældende tatovør. Der er rigtig mange skønhedsfejl i den og de er blevet meget tydelige nu, hvor den er 6 år gammel. I dag overvejer jeg at få den dækket med en større stjernetegns tatovering.

Tatoveringen sidder på min venstre underarm.

 

MINE TATOVERINGER

 

MIN ANDEN TATOVERING

En måned inden at jeg rejste til London i sommeren 2012, der fik jeg lavet 3 tattoos samtidig. Den første af de 3 er en sommerfugl, som jeg har på min højre fod.

Tatovering repræsenterer mit venskab med min barndomsveninde Camilla. I sommerfuglens vinge er der et S for mit navn og et C for hendes. Jeg snakkede med en af mine andre veninder om, at jeg gerne ville have en tatovering som repræsenterede mit og Camillas venskab, evt. med vores bogstaver i et tribal mønster. Hun tegnede derefter denne sommerfugl til mig og jeg ELSKER den!

 

Jeg elsker det faktum, at den både er feminin og rå. Og så er der noget virkelig fint over det faktum, at min veninde Jeanne har tegnet den kun til mig. At hun har designet den efter min personlighed.

 

MINE TATOVERINGER

 

MIN TREDJE OG FJERDE TATOVERING

Da tatovøren var færdig med at lave sommerfuglen fortsatte hun på mit højre håndled.

Her lavede hun først citatet. Citatet er fra en Adam Lambert sang. Det er ikke en af mine yndlingssange – faktisk langt fra, men citatet satte sig fast i mit hoved første gang jeg hørte den.

For mig minder “I shine when I wanna shine” mig om, at jeg skal turde være mig selv. At jeg skal turde træde ud af mængden, gribe chancer og nyde mit liv. Det er min reminder om, at jeg ikke længere er den pige der blev mobbet i skolegården.

 

Mange tror at de 3 stjerner hænger sammen med citatet, men faktisk har de intet at gøre med det.

Stjernerne repræsenterer mine forældre og jeg. Min fars yndlingsfarve er blå, min mors er rød og min er lilla. Jeg synes det er lidt sjovt, at hvis man blander min mors og fars yndlingsfarve så får man min. Derfor besluttede jeg mig for at vores yndlingsfarver skulle indgå i symbolikken på vores trekløver. At det lige blev stjerner er egentlig ret tilfældigt – synes bare hjerter var for tøset 😉

 

MINE TATOVERINGER

 

MIN FEMTE OG SJETTE TATOVERING

Min femte og sjette tattoo fik jeg faktisk også lavet samtidig. Det var en meget spontan beslutningen en dag i december 2013, mens min veninde Sara og jeg var på shoppingtur på Strøget.

Jeg havde længe overvejet de to tattoos, men det at få lavet dem lige der, det var en beslutning taget på 5 min. 😉

Hjertet og ordet “love” betyder egentlig lidt det samme for mig. Jeg ser mig selv som et meget kærligt menneske, som forsøger at møde andre med respekt og omsorg.

Jeg elsker med alt hvad jeg er og den stærkeste og vigtigste følelse for mig er kærlighed.

Samtidig så er det også en reminder om at elske mig selv.

Hjertet sidder på min venstre hånds pegefinger og “love” er tatoveret på siden af min højre hånds langfinger.

 

MINE TATOVERINGER

MINE TATOVERINGER

 

 

Jeg fortryder ingen af mine tatoveringer. De er en del af min historie og det kan jeg simpelthen ikke fortryde. Jeg har flere tatoveringer i tankerne. Specielt en SKAL jeg have lavet og det er en tattoo der repræsenterer mit forhold til min mormor. 🙂

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk