en god date ifølge mig
Udfordring

EN GOD DATE IFØLGE MIG

Jeg skal fortælle hvad en god date ifølge mig er.

Jeg har været på en del forskellige dates gennem årene, men der er helt klart nogle som jeg husker bedre end andre.

Jeg har været inviteret ud og spise på dyre restauranter, jeg har været inviteret i biografen, jeg er mødtes til en kop kaffe og jeg har været inviteret på cafe. De dates jeg dog synes har været mest hyggelige er dem, hvor vi har lavet mad sammen, enten hos mig eller hos ham.

 

DEN FØRSTE DATE

Når jeg mødes med en fyr første gang, så synes jeg, at det er rart at mødes ude i byen. Jeg vil gerne lige kigge ham lidt an før jeg inviterer ham ind i mit hjem eller træder ind i hans.

Generelt set så synes jeg den hyggeligste form for første date er at mødes på en cafe og drikke kaffe og lære hinanden lidt at kende. Så skal jeg heller ikke sidde og bekymre mig om, hvorvidt jeg smasker eller spilder mad ned af mig selv. 😉

 

DEN GODE DATE

Generelt set er jeg ikke typen der er særligt meget til de opstyltede dates. Jeg er faktisk pænt ligeglad med at komme på en dyr restaurant. Jeg føler mig som en elefant i en glasbutik. Jeg bruger mere tid på at fokuserer på ikke at spilde hverken mad eller vin end rent faktisk at lytte til hvad det er min date siger.

Jeg forstår heller ikke helt ideen i at gå i biografen på en date. Jo, når man er kærester kan det være hyggeligt, men ikke når man forsøger at lære hinanden at kende. Man kan jo ikke tale sammen…

 

Den gode date for mig er en date hvor jeg føler jeg kan være mig selv. Det skal være hyggeligt. Det kan være en gåtur rundt om søerne med en kop kaffe i hånden. Det kan være en god hjemmelavet middag med en god vin til. Eller det kan være en gåtur i dyrehaven.

Generelt set så snakker man altså også bare bedre sammen, hvis man enten bevæger sig eller laver noget sammen. 🙂

 

Så hvis du skal på date med mig, så må du gerne tænke ud af boksen og tænke lavpraktisk 😉

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk