personligheder jeg tiltrækkes af
Udfordring

PERSONLIGHEDER JEG TILTRÆKKES AF

Jeg skal dele hvilke personligheder jeg tiltrækkes af i dag. Nærmere betegnet personlighedstræk.

Jeg har valgt ikke kun at tage udgangspunkt i et romantisk perspektiv, men kigge på et mere generelt billede af, hvilket typer mennesker jeg har i mit liv.

 

DET HELT GRUNDLÆGGENDE

Alle mennesker tiltrækkes af mennesker, der rummer en eller begge af følgende;

  • personlighedstræk der minder om ens egne.
  • personlighedstræk man ville ønske man selv besad.

Jeg kan se det i samtlige af mine relationer, om det er venskaber, familie, ekskærester eller kollegaer. En eller begge fænomener er repræsenteret i samtlige af de mennesker jeg trives bedst samme med.

Når det kommer til træk fra mig selv, så kan det både være de gode og de mindre flatterende. Det det handler om er, at jeg vælger mennesker ud fra en spejling – et fælles grundlag om du vil.

Når det kommer til træk jeg ville ønsker jeg selv besad, så ser jeg et klart mønster i, at jeg vælger mennesker der udfordrer mine svageste punkter.

 

PERSONLIGHEDSTRÆK DER MINDER OM MINE

Generelt så tiltrækkes jeg af følsomme sjæle. Med det mener jeg, at jeg tiltrækkes af mennesker som på egen krop ved, hvad det vil sige at være knækket, eller mennesker som føler ting stærkt ligesom jeg selv gør. Fx så har jeg flere mennesker i mit liv som har lidt af depression, stress, angst eller lignende. Det er mennesker der ved, hvad det vil sige at kæmpe med sit eget sind.

Jeg har også to mennesker i mit liv, som er særligt sensitive og jeg har haft flere mennesker i mit liv som har diagnosen ADHD. Når det kommer til at føle ting anderledes og stærkere end andre, så er det min personlige erfaring at mennesker med diagnosen ADHD kan nikke genkende til mange af de samme ting, som jeg oplever som særligt sensitiv.

 

Jeg tiltrækkes også af mennesker der har fightermentalitet. Mennesker der rejser sig op og kæmper for sig selv og sine drømme. Mennesker, som kan blive ved med at finde styrken til at tænke positivt, selv når livet giver dem en sygende lussing.

Jeg besidder den selv og jeg tror derfor, at det er naturligt for mig at blive draget mod mennesker der forstår den. Mennesker der hiver mig med op, i stedet for at lægge sig ned på jorden sammen med mig når jeg er faldet.

 

Jeg tiltrækkes også af mennesker med humor og kreative sjæle. Det inspirerer mig at være sammen med mennesker der kan tænke ud af boksen og som kan sætte verden lidt på spidsen med sort humor.

 

PERSONLIGHEDSTRÆK JEG VILLE ØNSKE JEG BESAD

Når det kommer til ting jeg ville ønske jeg selv besad, så tiltrækkes jeg klart af mennesker som er i kontakt med deres egne følelser. Mennesker som tør være sårbar og som tør vise at de ikke er perfekte. Jeg er blevet så inspireret af mine venskaber på det punkt. Mine veninder har virkelig trukket mig ud af min skal. Jeg har rykket mig rigtig langt på de seneste 10 år.

Jeg tiltrækkes også af mennesker som er rolige. Mennesker som udstråler en indre ro og som kan lade støvet på hylderne være uden at se det hele tiden. Som kan skubbe rodet til side og så nyde livet, uden hele tiden at stirre på den der bunke.

Jeg ser rodet og støvet hele tiden i mit eget hjem. Gør jeg ikke noget ved det, så har jeg ikke ro i sindet. Jeg misunder virkelig de mennesker der har den evne, og ville ønske jeg selv havde den.

 

ANDRE TING JEG VÆGTER HØJT

Foruden de ovenstående personlighedstræk, så er der nogle helt basale egenskaber jeg stiller krav til hos de mennesker jeg omgås.

Jeg forventer de er ærlige. Jeg nægter simpelthen at bruge tid på mennesker der lyver, stjæler eller på anden måde snyder sig gennem tilværelsen. Jeg forventer også at det er mennesker, som har omtanke for andre end sig selv. Hvem gider omgås egoister? Og så forventer jeg at det er mennesker der tør stå ved dem selv. Jeg har ting med i min rygsæk som gør, at jeg på ingen måde kan håndterer mennesker der siger et og gør noget andet. Eller som skifter personlighed efter hvem de er sammen med. Jeg ser det som at være falsk og sådan nogle mennesker er jeg blevet såret af lidt for mange gange.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk