en indrømmelse
Udfordring

EN INDRØMMELSE

Er I klar til at høre en indrømmelse? Jeg kan med det samme sige, at det ikke er en af de dybe sorte ting fra mit inderste der kommer frem her. 😉

Til gengæld så får I et indblik i hvordan jeg fungerer som menneske.

 

MIN INDRØMMELSE

Som jeg har nævnt før, så husker jeg VIRKELIG dårligt. Jeg har altid været lidt distræt, hvilket bl.a. har irriteret min mor ret så meget igennem årene. Min mor har altid haft styr på sine ting og inden alderen begyndt at indhente hende (sorry mammy 😉 ) der huskede hun fanme ALT! Jeg derimod – jeg var det største rodehovede som yngre og jeg har altid været glemsom.

Desværre er jeg blevet endnu mere glemsom efter jeg har været gået ned med depression og stress. Og nej det er ikke bare en dårlig undskyldning, faktisk er det bevist at når man går ned med en depression så brænder man nogle broer i hjernen, så hjernen skal bygge nye broer for at huske ting. Så jeg er bare ringe på den front.

 

Nå men det var så en laaaang vej frem mod min egentlige indrømmelse; jeg er afhængig af min bullet journal. Seriøst, hvis den bliver væk så er jeg på skideren.

Nu sidder der nok nogen derude som tænker; “din hvad for noget?” Så I får lige en kort introduktion til hvad en bullet journal (bujo) er.

 

DAG 10 | 30 DAGES UDFORDRING
Min bujo | Den er lettere nedslidt af at være med alle vegne 😉

 

BULLET JOURNAL

En bujo er noget så ganske simpelt som en notesbog, der kan rumme alt det du har brug for. Du kan bruge den som kalender, du kan have huskelister i den, du kan have lister og mål og drømme, ønskelister og meget meget mere.  Det er sådan set kun din egen fantasi der sætter grænser.

Der er mange måder at lave bujo på. Den helt originale måde er meget simpel og er opfundet af Ryder Carroll. Det handler sådan set om, at skrive det nødvendige ned og ikke lade sig overmande af ord og lange sætninger.

Ideen er siden da blevet videreudviklet af tusindvis af kreative sjæle. Hvis I søger på bullet journal på instagram, facebook eller pinterest vil I se nogle helt vilde og kreative ideer. I skal ikke lade jer skræmme, hvis I ikke tænker at I er nogen kreativ sjæl eller har lyst til at bruge så meget tid på at tegne og dekorere. Din bujo er din egen! DU bestemmer hvordan den skal se ud! 

 

MIN BULLET JOURNAL

Jeg bruger min bujo til rigtig mange forskellige ting. Dens primær formål er som kalender, da jeg er af den type, som stadig helst vil skrive mine aftaler ned i hånden. De der digitale kalendere de fungerer altså ikke for mig.

Jeg bruger også min bujo til at samle alle mine to-do lister og så bruger jeg den bl.a. også til at planlægge indholdet her på bloggen. Ud over det så bruger jeg den også til at skriver tanker og ideer ned i. Jeg skriver digte, tegne kreative projekter ind og samler ideer til min drøm om at blive selvstændig.

Jeg er på min tredje bujo nu, jeg startede i august 2016 og jeg forstår ikke hvordan jeg har formået at eksisterer inden. 😉 Nedenunder få i lige et par billeder af indholdet fra min bujo.

 

DAG 10 | 30 DAGES UDFORDRING
Min bujos indholdsfortegnelse.

 

DAG 10 | 30 DAGES UDFORDRING
Jeg lavede den liste da jeg gik ned med stress, for at minde mig selv om de små ting, der gør mig glad.

 

DAG 10 | 30 DAGES UDFORDRING
Læste det her citat på nettet og synes at det passede perfekt på min klodsethed, så det blev til en kreativ dobbeltside.

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk