Et billede af et godt minde
Udfordring

ET BILLEDE AF ET GODT MINDE

Dagens billede er af et minde der ligger ca. 13 år tilbage.

Da jeg kom til verden havde min forældre en hund, men hun blev aflivet da jeg var 3 år, da hun var blevet syg. Siden da havde det eneste kæledyr i vores hjem været vores fugl Nulle. Nuller som egentlig ikke synes særligt godt om andre end min mor.

Jeg havde i flere år brændende ønsket mig en hund. Til sidst gik min mor med til at få en hund, men på den betingelse at vi fik en puddel, da de ikke fælder og dermed ikke kræver helt lige så meget rengøring og man undgår at have hundehår i maden osv. 😉

 

MIN ELSKEDE TRUNDE

Så i sommeren 1995 flyttede lille Trunde ind hos os. Lille kærlige, krøllede Trunde. <3 Nogenlunde samtidig fik min mormor sin nye hund Tulle. Trunde og Tulle blev hurtigt legekammerater, men med en klar magtfordeling. Tulle var hersker i det hierarki. 😉

 

Billedet her er et af de første billede af de to skønne vovser sammen. Jeg kan stadig husker den lykkefølelse det var, at sidde der med to små lækre hvalpe.

Jeg var pavestolt af min lille krøllede ven. Hun blev 9 år gammel og i de 9 år har hun været min tro følgesvend. Hun har fundet sig i at blive klædt ud, at få sat pelsen med spænder og elastikker, at jeg har grædt ned i hendes pels og har kysset og nusset hende selvom hun ikke altid synes det var en fest. 😉

 

Og ja; mit tøj er pænt kikset, men hvad kan jeg sige – det var 90’erne. 😉

 

ET BILLEDE AF ET GODT MINDE

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk