et billede der får mig til at smile

ET BILLEDE DER FÅR MIG TIL AT SMILE

Så er det blevet d. 1. november, hvilket vil sige, at det er blevet tid til at tage hul på de 30 dages udfordring. I dag skal jeg dele et billede som får mig til at smile.

Jeg har flere af disse billeder, som alle skildre gode minder. Jeg har dog valgt et billed, som ikke får mig til at smile på grund af et minde, men fordi motivet er mega sødt.

 

ET BILLEDE DER FÅR MIG TIL AT SMILE

 

HILS PÅ TILDE

Billedet er af mine forældres hund Tilde. Det er nogle år gammelt efterhånden, men det får mig stadig til at smile hver eneste gang jeg kigger på det.

Tilde har været vant til at være med alle steder siden hun var hvalp, så det at køre bil er noget hun er ganske okay med. Det bedste hun ved er, hvis hun kan stå, som hun står her på billedet. Ved åbent vindue med vind i ørene.

 

Det er sgu da svært ikke at smile af, er det ikke? 😉

 

Billedet er også en del af min billedvæg i min stue. Jeg elsker det, fordi det viser så fint hendes personlighed.

Folk tror tit at pudlen er en forfinet hund med tendens til snopperi. Nu har jeg haft to pudler i mit liv og sandheden er, at de langt fra er som folk tror. Pudlen er en meget intelligent hund og elsker at lære. De har også en stærk personlighed og selv om de er kærlige væsener, der binder sig meget til deres familie, så gør de helst kun ting der passer dem.

Tilde er samtidig ret kluntet. Hun har faktisk sit navn, fordi hun som hvalp faldt over sine egne ben, faldt til siden når hun satte sig og bare ikke helt havde styr på sin egen krop. 😉

Hun er helt sin egen, hun er sær – især på sine gamle dage og så er hun ekstremt kærlig. Min skønne lille uldert. <3

Please follow and like me:
Tagget , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *