BARE KALD MIG LORELAI #8
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #8

 

 

  • Forleden fyldte jeg opvasken, puttede tabs i og gik tilbage i stuen og så tv. Jeg glemte bare en lille vigtig detalje… at tænde for opvaskeren.

 

  • I går var jeg til ‘Skru op’ i glassalen og i den forbindelse havde jeg fat i glimmerøjenskyggen, på med læbestift og håret var sat. På vej hjem opdagede at jeg havde noget snask ned af min bluse. Gad vide hvor længe jeg har gået rundt i troen om at jeg så lækker ud, uden at vide at jeg flashede udefinerbart snask?

 

  • Forleden morgen der lagde Felix sig ved siden af mit hoved og i det han lagde sig slap han en fis lige i mit øre. Jamen tak så, skal jeg forstå det sådan at du trænger til at komme ud? 😀

 

  • Jeg har i ugens løb haft booket mig ind på en zumba time og to yogatimer. Jeg har ikke været til nogle af timerne.

 

  • Jeg handlede for nogle timer siden uden, at jeg havde fået noget at spise hele dagen. Køkkenskabet er nu fyldt med slik, nødder og kanelgifler.

 

  • Måske jeg skulle overveje at møde op i træningscenteret i næste uge. 😉

 

  • I starten af ugen tog jeg Felix med i Petworld for at prøve seler, da han er ved at være vokset ud af sin hvalpesele. Han charmede sig frem og gøede fortørnet af dem der ikke bukkede sig ned og kælede for ham. Min hund er en scorekarl.

 

  • Jeg sad for nogle dage siden og tegnede den nye ugeplan op i min bullet journal. Jeg gik i gang med at skrive ugedagene ind og her gik det så op for mig, at jeg er blevet usædvanligt dårlig til at tælle. Jeg manglede en kasse til den sidste ugedag. Nå, men så fuck fuck da.

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #8

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk