BARE KALD MIG LORELAI #7
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #7

 

 

  • Jeg bestilte nye træningssko over nettet, som blev afleveret i postboks ved den lokale netto. Jeg brugte flere minutter på at lede efter postboksen uden held. Jeg besluttede at gå ind og handle og så spørger medarbejderen ved kassen på vej ud. Ret heldigt for i indgangspartiet stod en fin lyseblå postboks.

 

  • Jeg var i Bilka for at finde nogle nye støvler. Jeg kom ud med 3 par glimmer strømper. Well, de var virkelig fine okay!

 

  • Forleden gik jeg og samlede Felix’ legetøj sammen og smed det i kassen jeg har stillet ved siden af hans kurv. Efterhånden som jeg smed det i kassen pillede Felix det op igen. Det var en laaang proces.

 

  • Jeg gik ud i trusser, top og trøje en tidlig morgen for at lufte Felix for derefter at gå tilbage i seng. Min far nævnte nogle timer senere, at der stadig var frost på græsset. Så forstod jeg bedre at det var SÅ koldt i måsen at sidde og vente.

 

  • Felix og jeg gik tur ved strand og skov i dag. Felix gik en vej rundt om et træ, jeg gik en anden. Det blev til en seriøs gang kluddermor inden vi kom samme vej rundt om træet.

 

  • Jeg var i biografen alene en aften. Der var heller ikke andre i salen ud over mig. Jeg indrømmer blankt, at jeg synes det var lidt uhyggeligt de første 10 minutter.

 

  • Fordelen ved at have salen for mig selv opvejede dog hurtigt for det lidt uhyggelige. Op med fødderne, jakken som tæppe og eget kommentarspor på filmen. 😉

 

  • Jeg har flere gange taget mig selv i at jeg snakker, meget og højt, med Felix når vi går tur. Jeg ender med at blive kendt som den crazy dog lady i området. 😀

 

  • Jeg har nævnt min hunds navn 6 gange samlet i de ovenstående punkter.

 

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #7

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk