BARE KALD MIG LORELAI #5
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #5

 

BARE KALD MIG LORELAI #5

 

 

  • Jeg kørte i bil sammen med min kusine og min guddatter på 14 år forleden. Jeg satte musik på fra min egen tlf. og synes selv, at jeg havde valgt en god sang. Min illusion blev dog hurtigt fældet, da det tørt lød fra bagsædet; “sikke noget lorte musik.” Så var gudmor bare ikke særlig sej mere.

 

  • I fredags kørte min kusine og jeg i øvrigt min guddatter sådan ca. 150 km for at hun kunne besøge sin kæreste på lolland. Min kusine og jeg fik os nogle gode grin over vejnavne og interne jokes, sådan ca. hele vejen. Fra bagsædet lød der kun dybe suk og et “gudmor må jeg låne din telefon? Min er løbet tør for strøm.” Ungdommen nu til dags. 😉

 

  • Jeg spillede Trivial Pursuit Disney udgaven med min kusine og gudsøn forleden. Jeg må erkende, at min Disney viden stadig halter gevaldigt. Især på film efter 90’erne. Jeg fik tæsk.

 

  • Jeg har i øvrigt fået en voldsom trang til, at holde Disney Marathon efter det spil. Jeg har samtlige klassikere på dvd. Pakket ned, opbevaret på et lager, i et meget fyldt lagerrum. Så det kommer så ikke til at ske.

 

  • Jeg har i øvrigt stadig afholdt mig fra, at bestille en masse washi hjem. Jeg lover dog ikke for, hvor længe det vare. De er så pææææææne.
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk