BARE KALD MIG LORELAI #3
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #3

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #3

 

UGENS LORELAI

 

  • Jeg har grinet helt hysterisk af et comedy show på Netflix, så jeg fik helt ondt i maven. Faktisk så meget, at det næsten var lige før at mine veninde grinede lige så meget af mig, som af showet.

 

  • Min gudsøn skulle låne min cykel her forleden. Han skulle cykle hjem i mørke, så jeg finder de helt nye cykellygter frem jeg har, som endnu ikke var blevet pakket ud. Rækker ham pakken og sætter mig ned igen. Min far gør mig opmærksom på, at knægten jo nok skal bruge en saks til at åbne pakken med, hvorefter jeg proklamere at hans mor nok har en saks derhjemme. Well… Ja, jeg hentede jo så en saks til ham, så han kunne åbne pakken og vi kunne få sat lygterne på cyklen.

 

  • Min gudsøn og jeg skulle lige pumpe cyklen lidt. Jeg sætter pumpens mundstyk på ventilen, men alt luft fiser ved siden af. Jeg brokkede mig over at det er noget lort, som ikke kan komme ordentligt på. Herefter giver jeg den et tryk i arrigskab. Pludselig lukkede pumpen tæt.

 

  • Min kusine og jeg stod lænet op ad havehegnet og snakkede. Først nikkede jeg et spindelvæv en skalle. Da jeg havde fået viklet mig ud af det, så rykkede jeg lidt mod højre for derefter at jævne en fugleklat med min bluse. Jeg er en heldig én.

 

  • Jeg faldt i søvn på sofaen tidligere og tog en lille eftermiddagslur. Vågnede af larmen fra min egen snorken.

 

  • En veninde og jeg bestilte pizza i onsdags i ren dovenskab. Vi var blevet så sultne, at vi ikke kunne bestemme os hvad vi ville have, så vi bestilte lidt af hvert. Pizzamanden synes åbenbart at det var lige i overkanten. Han udtrykte i hvert fald; “den var tung i dag”, da han nåede op på 4. sal. 😀
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk