BARE KALD MIG LORELAI #2
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #2

BARE KALD MIG LORELAI #2

 

Ugens bare kald mig Lorelai;

 

  • Jeg har haft ferie den sidste uge og har stadig en uge tilbage. Jeg nyder min ferie i fulde drag, så meget at jeg havde ca. samme udtryk som Lorelai, i ovenstående GIF, da min far forleden dag spurgte om vi skulle lave et eller andet.  Jeg var godt tilfreds med at ligge på sofaen i nattøj, med et tæppe og se serie hele dagen. Han fangede godt, at jeg ikke liiiige havde planer om at flytte mig den dag. 😉

 

  • Jeg skal forleden en indkøbsseddel for derefter at køre i byen for at handle – uden indkøbssedlen.

 

  • Jeg har set så meget tv-serie de sidste par dage, at jeg drømmer om serien om natten. Faktisk har jeg set så meget tv-serie, at jeg er ved at have gjort min far til en serie-narkoman. 😉

 

  • Jeg har kigget på ting til min bullet-journal på nettet og må erfare, at alt med enhjørninger har en tendens til at snige sig ind i min like kategori.

 

  • Jeg er begyndt at læse ‘Papmachéreglen’ af Hella Joof igen. Det medfører at jeg gentagne gange har siddet og klukket af grin for mig selv.

 

  • Forleden lånte jeg min fætters afbrændigstønde til at brænde personlige papir af i. Da jeg skulle rode lidt i asken valgte jeg at stille mig i vindretningen og gøre det. Jeg kan informere om, at det gør en anelse nas at få aske i øjet.

 

  • Jeg sad på gulvet og sorterede vasketøj forleden. Da jeg havde fået sat tøjet over, der sad jeg stadig og kiggede på, at tromlen drejede rundt. Det tog mig en rum tid før jeg tog mig selv i det og hovedrystende fandt en anden beskæftigelse.

 

  • Jeg har brugt ALT for meget tid på at få min bitmojii på snapchat til at ligne mig. Det er stadig ikke lykkedes mig og jeg indrømmer gerne at det irriterer mig urimeligt meget.

 

 

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk