BARE KALD MIG LORELAI #13
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #13

 

 

 

Jeg fik ufrivilligt sprunget et Lorelai indlæg over i sidste uge. Jeg kom først i tanke om det mandag aften og der var det ligesom for sent. Jeg huskede det dog i dag, så helt glat er det ikke med hukommelsen.

 

  • Jeg havde Felix med ude og handle i mandags. Altså det vil sige han lå i bilen mens jeg var inde i 3 butikker. Jeg hilste på ham hver gang jeg kom tilbage med et; “Hej Mulle.” Det var først ved sidste butik, at det gik op for mig, at folk må tro jeg er sindssyg og hilser på bilen. Felix er jo så lille at man ikke kan se ham ligge på sædet.

 

  • Min far ligger på sygehuset, hvilket han har gjort siden mandag aften. Det betyder, at jeg flere gange i ugen har kørt ca. 100 km tur/retur. Det er en virkelig kedelig tur, men PoP FM har gjort turen lidt bedre. Jeg har skrålet med for fuld hals på bl.a. Cher og ABBA. Det må virkelig have set sjovt ud for de modkørende.

 

  • Felix skifter tænder for tiden. Han har nu tabt alle foran. Jeg har måske gemt en af dem. Kun måske.

 

  • Felix er begyndt at sove ved siden af mig. I den side af sengen, som vender ud i rummet. Det har resulteret i, at jeg to gange i denne uge har sparket ham ud af sengen i søvne. Er jeg en dårlig mor nu?

 

  • Jeg fik et flip i onsdags og begyndte at gøre vores køkken rent. Jeg blev dog aldrig helt færdig, hvilket betyder at alle skuffer stadig trænger til sortering og afvaskning. Jeg løb tør for energi. 😉

 

  • Jeg overvejer stærkt at ignorere det faktum, at jeg ikke har ordnet hele køkkenet, men min hjerne kan ikke helt overskue at efterlade et halvt færdigt projekt. Nogen der gider klare resten?

 

  • Apropos halvfærdige projekter, så har jeg også en seng der skal lægges sengetøj på. Jeg nåede aldrig længere end at pille det brugte af og vaske det.

 

  • Jeg begynder at se et mønster. Måske jeg burde overveje at øve mig i at færdiggøre projekter. Det er som om, at jeg ikke helt får fulgt mine intentioner til dørs.

 

  • Jeg havde egentlig også planer om at støvsuge, støve af og vaske gulv i dag. Jeg endte dog med en gåtur med Felix og et besøg hos min kusine. Det var altså et meget bedre brug af min søndag. 😀

 

  • Fuck it. I morgen starter en ny uge, så jeg prøver igen der. 😉

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #13

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk