BARE KALD MIG LORELAI #11

BARE KALD MIG LORELAI #11

 

 

  • Jeg støvsugede en eftermiddag, fordi Felix havde gravet i min potteplantet og fordelt jord ud i hele stuen. En halv time senere kunne jeg så starte forfra, fordi han igen havde splittet jord mens jeg liiige var optaget af min bog.

 

  • Felix var til hundefrisør for første gang i torsdags. Det gik fint, bortset fra at frisøren og jeg ikke helt havde det samme i tankerne.

 

  • Jeg havde bedt om, at han beholdt sin pels rundt om næsen men fik klippet øjnene fri. Well, jeg hentede en hund med røvballer i ansigtet. 😂

 

  • Jeg har selv rettet til med en saks efterfølgende. Nu kan jeg kigge på ham uden at skrige af grin.

 

  • I fredags skulle jeg møde på Køge sygehus kl. 8 for at få taget en biopsi af min tunge. Da klokken var 8:10 sad jeg igen i bilen. Misfarvning de skulle tage biopsi af var væk. Jeg havde nok bare bidt mig i tungen. 😉

 

  • Selvom jeg er glad for ikke at skulle skæres i tungen, så føler jeg mig dog snydt for alt det is jeg med god samvittighed kunne have spist mens min tunge helede.

 

  • Jeg var på toilettet tidligere og efter Felix er flyttet ind, så foregår det som regel i hans selskab. Han nåede, at tømme vasketøjskurven for strømper, samt skraldespanden for brugte renseservietter imens.

 

  • Han fik i øvrigt øje på mig i spejlet forleden, da jeg vaskede hænder. Det har resulteret i, at han nu gør indtrængende af mig, hver gang jeg vasker hænder efter toiletbesøg. Det er jo slet ikke trættende.

 

  • Jeg har ret stor optur over, at vi endelig er sluppet af med januar. Er jeg den eneste der føler, at denne januar har varet i flere måneder? 🤷🏻‍♀️

 

  • og det ekstra gode er, at skulle februar vise sig er være mindst lige så træls, så er det heldigvis nogle dage kortere. 😉

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #11

Please follow and like me:
Tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *