BARE KALD MIG LORELAI #11
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #11

 

 

  • Jeg støvsugede en eftermiddag, fordi Felix havde gravet i min potteplantet og fordelt jord ud i hele stuen. En halv time senere kunne jeg så starte forfra, fordi han igen havde splittet jord mens jeg liiige var optaget af min bog.

 

  • Felix var til hundefrisør for første gang i torsdags. Det gik fint, bortset fra at frisøren og jeg ikke helt havde det samme i tankerne.

 

  • Jeg havde bedt om, at han beholdt sin pels rundt om næsen men fik klippet øjnene fri. Well, jeg hentede en hund med røvballer i ansigtet. 😂

 

  • Jeg har selv rettet til med en saks efterfølgende. Nu kan jeg kigge på ham uden at skrige af grin.

 

  • I fredags skulle jeg møde på Køge sygehus kl. 8 for at få taget en biopsi af min tunge. Da klokken var 8:10 sad jeg igen i bilen. Misfarvning de skulle tage biopsi af var væk. Jeg havde nok bare bidt mig i tungen. 😉

 

  • Selvom jeg er glad for ikke at skulle skæres i tungen, så føler jeg mig dog snydt for alt det is jeg med god samvittighed kunne have spist mens min tunge helede.

 

  • Jeg var på toilettet tidligere og efter Felix er flyttet ind, så foregår det som regel i hans selskab. Han nåede, at tømme vasketøjskurven for strømper, samt skraldespanden for brugte renseservietter imens.

 

  • Han fik i øvrigt øje på mig i spejlet forleden, da jeg vaskede hænder. Det har resulteret i, at han nu gør indtrængende af mig, hver gang jeg vasker hænder efter toiletbesøg. Det er jo slet ikke trættende.

 

  • Jeg har ret stor optur over, at vi endelig er sluppet af med januar. Er jeg den eneste der føler, at denne januar har varet i flere måneder? 🤷🏻‍♀️

 

  • og det ekstra gode er, at skulle februar vise sig er være mindst lige så træls, så er det heldigvis nogle dage kortere. 😉

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #11

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk