BARE KALD MIG LORELAI #10
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #10

 

  • Jeg er begyndt at høre Podcasts (ja jeg ved godt at jeg er håbløst bagud). Har fundet ud af, at det faktisk er ret hyggeligt at gå og lytte til en Podcast mens jeg går tur med Felix.

 

  • Forleden var jeg så opslugt af en podcast med Avalon Khaan, at jeg glemte at rejse mig fra gang gulvet igen, efter at have tørret Felix’ poter og taget hans sele af.

 

  • Jeg modtog mit læs af pakker i torsdags. Jeg måtte kører dem ud til bilen i en indkøbsvogn.

 

  • Jeg var pænt meget i paradis da jeg åbnede dem hjemme på stuegulvet og fik alt mit nye tøj, sko osv. i hænderne.

 

  • Felix havde også en fest. Han løb med alt papiret og pappet der var i pakkerne og splittede det til atomer i hele stuen. Jeg har støvsuget siden og finder stadig papirstumper indimellem.

 

  • Min hund har stor lighed med ravnen. Når vi går tur skal alt der skiller sig ud i farve undersøges og gerne bæres med hjem.

 

  • Jeg har seriøst overvejet at træne ham til at finde mønter. Man kan jo lige så godt lære ham at finde brugbar ting frem for fx cigaretskodder. Jeg kunne udvikle ham til at være min egen lille Nifler, som den i ‘Fantastic Beast’ filmen. 😉

 

  • Apropos at finde mønter, er jeg så den eneste der på det seneste, adskillige gange, har været på vej til at bukke mig efter en mønt for så at opdage at det er et stykke pap fra fyrværkeri? Jeg bliver snydt hvert år!

 

  • Hvis nu alle de stykker pap havde været mønter, så ville jeg spare sammen til denne jakke fra Zizzi. Nøj, hvor har jeg savlet over den længe. 😉

 

  • Måske jeg skulle forsøge mig med en lottokupon og se om den gav nok. Ikke noget med millioner, bare lige nok til jakken. Fuck it, hvem prøver jeg at narre – jeg vil have MILLIONER.! 😀

 

 

BARE KALD MIG LORELAI #10

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk