BARE KALD MIG LORELAI #1
Lorelai

BARE KALD MIG LORELAI #1

På det seneste er det gået op for mig, at jeg har en del ligheder med en af mine yndlings fiktive mennesker; Lorelai Gilmore. Lorelai er en af hovedpersonerne i en af mine absolut yndlings serier; Gilmore Girls. Lorelai snakker som et vandfald, hun er altid en lille smule småforvirret, forelsker sig i de fleste dyr hun møder, vil gøre alt for de mennesker hun holder af og så er hun afhængighed af kaffe, film og tv-serier.   BARE KALD MIG LORELAI #1

via GIPHY

   
I ugen der er gået har jeg tænkt på Lorelai i følgende situationer:
 
  • Jeg tog afsted på arbejde en dag, hvor regnen silede ned. Jeg iførte mig regnjakke og klipklappere. Jep, klipklappere. Så kan vandet jo rende ud af sig selv.
 
  • Jeg parkerede på parkeringspladsen ved min mormors lejlighed. Steg ud af bilen, fyldte favnen med indkøbsvare og begyndte at gå. På vejen ned til hendes lejlighed gik det op for mig, at jeg ikke havde taget bilnøglen ud af tændingen. Tilbage igen for at liste nøglen ud, uden at lægge før nævnte indkøbsvare fra mig forstås.
 
  • Jeg var inde og rydde op i mit kælderrum i onsdags, samtidig med at 6 mænd stillede op i min lejlighed for at vurderer, hvor meget den skulle moderniseres. Jeg benyttede straks chancen til at høre om så stærke mænd ikke liiige kunne hjælpe med at bære ned.
 
  • Jeg hældte så meget kaffe indenbords i går, at jeg ikke har kunne sove rigtigt i nat.
 
  • Jeg har lagt begge mine bh’er i blød, hvilket nu betyder at jeg må tage på arbejde uden bh på.
     
Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk