aldrig alene | venskaber
Personligt

ALDRIG ALENE | VENSKABER

SVÆRT VED AT DANNE VENSKABER

Mange års mobning har lært mig ikke at stole på folk. Det har derfor været svært for mig at etablere venskaber, fordi jeg virkelig har svært ved at åbne op omkring hvem jeg er.

Jeg lader ikke folk se mine svagheder da mennesker, jeg troede jeg kunne stole på, har brugt ting jeg har fortalt dem i fortrolighed mod mig.

Samtidig har jeg et stort behov for at være alene og fordøje mine indtryk, da jeg hurtigt bliver fyldt op. Før jeg lærte at accepterer mine grænser betød det, at jeg nærmest nogen gange gik under jorden i flere uger.

 

Heldigvis har jeg mødt mennesker på min vej, som havde modet på at blive ved med at kæmpe for vores venskab. Selv i de perioder hvor jeg ikke var til at komme i kontakt med.

De har vist mig, at de er der og at jeg kan stole på dem; de betyder uendeligt meget for mig! Jeg er så møg taknemlig for, at de er i mit liv og jeg aner virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.

 

 

FORTÆL HVAD DU FØLER

Normalt er jeg ikke så god til at sige; jeg har det ikke særligt godt i øjeblikket og jeg har brug for dig.

Denne gang valgte jeg dog, at jeg ikke ville sidde med mine følelser alene, så jeg tog kontakt til nogle af mine veninder og min bedste ven og sagde; jeg har det af helvede til lige nu, jeg skal nok komme igennem det, men jeg havde bare brug for at fortælle dig det.

Svarene var enstemmig; jeg er her – du siger bare til og så kommer jeg.

 

Jeg følte mig så elsket og holdt af, at det i sig selv har gjort en kæmpe forskel. For lige meget hvor trist og træls nogen dage er i øjeblikket, så er jeg ALDRIG alene. Det er på ingen måde noget jeg tager for givet.

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk