3 personlighedstræk jeg er stolt af
Udfordring

3 PERSONLIGHEDSTRÆK JEG ER STOLT AF

Det niende indlæg i denne udfordring var et indlæg om 3 ommere om mig. Jeg slutter denne udfordring af med et modstykke til det indlæg. Nemlig et indlæg om 3 ting ved mig selv, som jeg er stolt af.

 

MIN OMSORG FOR ANDRE

Jeg er en person, som har nemt ved at drage omsorg om andre. Det er en ting, som jeg er stolt af ved mig selv.

Det er ikke en ting, som jeg har tillært mig – det er et personlighedstræk, som var ret stærkt allerede da jeg var barn. Jeg tog de andre i forsvar, hvis jeg synes at de blev uretfærdigt behandlet. En gang blev jeg sendt ned til skoleinspektøren, fordi jeg fortalte en lære, at han var barnlig og et dårligt forbillede.

Det er også kommet mig til gode i mit faglige arbejde. Jeg er god til at skabe kontakt til de børn, som har det svært og som andre har svært ved at nå ind til.

 

MIN FIGHTERMENTALITET

Jeg har været igennem nogle ret hårde perioder i mit liv. Jeg har været igennem en depression, stress og sorg. Perioder som har trukket tænder ud.

Jeg har virkelig været langt nede, men min fightermentalitet har båret mig igennem.

Jeg nægter ganske enkelt at give op. Det findes ikke i min verden. Livet er en gave og jeg nægter simpelthen at lade mig slå så meget ud, at jeg ikke kan nyde den gave.

Jeg kæmper, jeg rejser mig, jeg børster støvet af mig og så kommer jeg videre. Med ar på sjælen ja, men jeg kommer videre.

 

MIN HUMOR

Min humor er en rigtig stor del af, hvem jeg er. Jeg kan grine af det meste, også ting som de færreste forstår, at jeg griner af.

Min humor er en god blanding af både min mor og min fars.

Jeg har den samme fantasi som min far. Vi kan grine af de mest platte ting og digte vores egne sange og historier. Jeg plejer at sige, at jeg ser en tegnefilm inde i mit hoved når jeg får beskrevet en situation. Den evne har min far også. Nogen gange så kan vi køre den så langt ud, at min mor ryster på hovedet af os og undre sig over, hvordan det er lykkedes hende at overleve så mange år sammen med os. 😉

Jeg har min sarkastiske humor fra min mor. Lige som min mor, så er jeg god til at komme med nogle kommentar, hvor folk skal kende os for at vide, at vi rent faktisk mener det i sjov.

Nogen gange har jeg fået placeret mig selv i situationer, hvor jeg har måtte undskylde fordi folk misforstod mig og troede jeg generede dem.

 

 

AFSLUTNINGEN PÅ UDFORDRINGEN

Det var denne udfordrings sidste indlæg. Det har været en interessant udfordring for mig. Jeg synes det har været både sjovt og op ad bakke.

Jeg har haft svært ved at finde gejsten til nogle af indlæggene, men jeg har virkelig forsøgt at yde mit bedste. En ting jeg har lært ved at gennemføre denne udfordring er, at jeg skriver bedst når jeg drives af undren og lyst.

De bedste indlæg jeg har skrevet, det er de indlæg hvor jeg er blevet inspireret af den verden der er omkring mig. Jeg har også fundet ud af, at jeg ikke er helt så god til det der navlepilleri. Jeg føler der har været lidt for meget fokus på mig i denne måned. 😉

 

Jeg synes det kunne være fedt, hvis I har lyst til at dele jeres oplevelse af denne måneds indlæg. Så smid endelig en kommentar her eller på facebook. Jeg bliver kun bedre, hvis I deler skidt og kanel med mig. 😉

Please follow and like me:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk